• LIFE&STYLE

    Στέφανος Τσιτσιπάς: Τι απάντησε ο πατέρας του στους επικριτές του γιου του

    • NewsRoom

    Στέφανος και Απόστολος Τσιτσιπάς


    Σάλο έχει προκαλέσει από χθες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά, που ζητά Harrods στην Ελλάδα, την ώρα που η χώρα μας βιώνει το δεύτερο και πιο σκληρό κύμα του κορονοϊού

    Η ανάρτηση του διεθνούς τενίστα στο Twitter πυροδότησε αμέσως τα οργισμένα σχόλια των χρηστών, που έσπευσαν να σχολιάσουν ότι μάλλον ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχει αντίληψη της πραγματικότητας που βιώνει η χώρα, αλλά και ολόκληρος ο κόσμος, με την έλευση του δεύτερου κύματος της πανδημίας.

    Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε συγκεκριμένα στον προσωπικό του λογαριασμό: «Κάποιος πρέπει να χτίσει ένα κατάστημα Harrods στην Ελλάδα. Ήρθε η ώρα», με τους χρήστες να σχολιάζουν τόσο το περιεχόμενο του tweet, όσο και το timing.

    Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά και προπονητής του, Απόστολος Τσιτσιπάς, μίλησε το πρωί του Σαββάτου τηλεφωνικά στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και απάντησε στους επικριτές του για τη δήλωση που «άναψε φωτιές».

    «Δεν ξέρω αν δέχτηκε επίθεση, μπορεί κάποιοι να σχολίασαν κάπως περίεργα, αλλά νομίζω και οι ίδιοι αν πήγαιναν στο Λονδίνο –όσοι πηγαίνουν στο Λονδίνο- επισκέπτονται διάφορα πολυκαταστήματα. Γιατί να μην υπάρχει και στην Ελλάδα ένα Harrods;  Υπάρχουν τόσα άλλα πολυκαταστήματα και να μην υπάρχουν Harrods. Ο Στέφανος, που είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει η ποιότητα και του αρέσει να υπάρχει πάντα το καλύτερο, πιστεύει ότι αυτό ανήκει και στους Έλληνες. Το ότι πήγε στα Harrods και του άρεσε αυτό το κατάστημα και πιστεύει ότι η Ελλάδα πρέπει να έχει παρόμοια πολυκαταστήματα, νομίζω δεν είναι κάτι κακό. Πρέπει οι Έλληνες να επιδιώκουν την ποιότητα στη ζωή τους», είπε χαρακτηριστικά  ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά.

    Αρκετοί επίσης από τους χρήστες του Twitter έκαναν σύγκριση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, γράφοντας πως η αγωνία του ενός είναι πότε θα ανοίξουν Harrods στην Ελλάδα και του άλλου πώς θα έχουν ένα πιάτο φαγητό οι φτωχοί άνθρωποι στις λαϊκές γειτονιές (Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοίρασε πρόσφατα τρόφιμα σε εκκλησία στα Σεπόλια).

    Ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά απάντησε και σε αυτό, λέγοντας: «Ο Στέφανος μέχρι τώρα έχει δώσει χρήματα στο Μαζί για το Παιδί ή σε άλλους οργανισμούς χωρίς να το ανακοινώνει. Είναι τεράστια αυτά που έχει κάνει…Αυτό που έχει κάνει ο Στέφανος στην Αυστραλία και ακόμα ισχύει αυτό είναι ότι υπήρχαν κάποιοι Έλληνες επιχειρηματίες που έφτιαξαν κάποια προϊόντα με το όνομα του Στέφανου και ο Στέφανος κάνει δωρεά όλα αυτά τα χρήματα τα τελευταία τρία χρόνια, χωρίς να κρατήσει ούτε ένα ευρώ, στο Μαζί για το Παιδί».

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ