• LIFE&STYLE

    Σταύρος Νιάρχος-Ντάσα Ζούκοβα: Όλα όσα γνωρίζουμε για τον γάμο της χρονιάς

    • NewsRoom
    νιαρχος

    Ντάσα Ζούκοβα και Σταύρος Νιάρχος


    Ο γάμος της χρονιάς!

    Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται ο γάμος του Σταύρου Νιάρχου και της Ντάσα Ζούκοβα, μετά την χαρμόσυνη είδηση του αρραβώνα τους.

    Ο μεγιστάνας έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, τον Ιούνιο, σε πάρτι που διοργάνωσε για τα γενέθλιά της, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Page Six.

    Το ερωτευμένο ζευγάρι, σύμφωνα με το περιοδικό Gala, θα πραγματοποιήσει δύο γάμους: έναν πολιτικό, ο οποίος προγραμματίζεται για τον Σεπτέμβριο, και έναν θρησκευτικό.

    Το πιθανότερο είναι ο πρώτος γάμος να γίνει στη Νέα Υόρκη, ενώ ο δεύτερος, που αναμένεται να είναι το μεγαλύτερο κοσμικό γεγονός της επόμενης σεζόν διεθνώς, λέγεται ότι θα πραγματοποιηθεί το χειμώνα, στο Λονδίνο, όπου βρίσκονται τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

    Ήδη κοσμικές περσόνες παλεύουν για μία πρόσκληση, ενώ όσοι έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στο γάμο της χρονιάς αναζητούν τις ιδανικές τουαλέτες και τα κοστούμια που αναλογούν για ένα τόσο λαμπερό γεγονός.

    Ταυτόχρονα, μεγάλα περιοδικά διεθνώς τρίβουν τα χέρια τους σκοπεύοντας να προσφέρουν γη και ύδωρ για τη μεγάλη αποκλειστικότητα.

    Όσο για την γαμήλια τελετή, θα έχει προβολή και λάμψη ανάλογη με εκείνες του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον και -πιο πρόσφατα- του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

    Ο Σταύρος Νιάρχος με την Ντάσα Ζούκοβα

    Κουμπάροι λέγεται ότι θα είναι τα αδέλφια του Σταύρου, αλλά και κάποιες φίλες από το στενό περιβάλλον της Ντάσα.

    Όσο για τα παρανυφάκια δεν υπήρχε ιδιαίτερος προβληματισμός αφού, όπως θα ήταν αναμενόμενο, παρανυφάκια του ζεύγους θα ντυθούν τα παιδιά της πρώην συζύγου του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, τα οποία λατρεύουν τον νέο σύντροφο της μαμάς τους.

    ντασα ζουκοβα
    Ντάσα Ζούκοβα

    Όμως, γάμος χωρίς μπάτσελορ πάρτι δεν γίνεται! Το ζευγάρι, όπως φημολογείται, σκοπεύει να περάσει τις τελευταίες single στιγμές τους, μακριά από τα βλέμματα των παπαράτσι.

    Για την περίσταση επικρατέστερη επιλογή είναι το Μεξικό, όπου ο καθένας θα απολαύσει ξεχωριστά ένα ξέφρενο πάρτι, λίγο πριν δώσουν όρκους αιώνιας αγάπης, πίστης και αφοσίωσης.

    Ντάσα Ζούκοβα και Σταύρος Νιάρχος



    ΣΧΟΛΙΑ