• LIFE&STYLE

    Σταμάτης από MasterChef: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

    • NewsRoom


    Ο Σταμάτης Κωβαίος μπήκε στο MasterChef με σκοπό να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο για τη θεραπεία του, μιας και όπως έχει αποκαλύψει, έχει κολπική μαρμαρυγή, ωστόσο, κάποια στιγμή αποφάσισε να φτιάξει οικειοθελώς ένα κακό πιάτο, ώστε να αποχωρήσει.

    Ο κύριος λόγος ήταν επειδή του έλειπε η οικογένειά του, ενώ μιλώντας στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη, ο πρώην παίκτης του MasterChef με τα ιδιαίτερα μαλλιά,  αποκάλυψε ότι η συμπεριφορά του συμπαίκτη του Τάσου τον ενόχλησε, χωρίς όμως να επεκταθεί.

    H ζωή του δεν ήταν εύκολη. Όπως εξομολογήθηκε στη συνέντευξή του, όταν ήταν παιδί χρειάστηκε να κάνει εφτά χειρουργεία ενώ πριν έντεκα χρόνια η μητέρα του έφυγε από καρκίνο σε ηλικία 46 ετών.

    Το 2013 παντρεύτηκε την Κωνσταντίνα και έγινε πατέρας ενός κοριτσιού που πήρε το όνομα της μητέρας του, Ποθητή.

    Η γυναίκα του ήταν εκείνη που συμπλήρωσε τη δήλωση συμμετοχής για το MasterChef, γνωρίζοντας ότι για εκείνον η κουζίνα είναι έμπνευση, αδρεναλίνη και ελευθερία. Αν και τον «μάλωσε» που έφυγε επίτηδες από τον διαγωνισμό, «είναι βράχος δίπλα του σε όλα»

    «Το πρόβλημα υγείας μου δημιουργήθηκε πριν τέσσερα χρόνια περίπου. Ένας από τους λόγους που μπήκα στο παιχνίδι ήταν και αυτός. Δεν τον είπα όμως αυτόν τον λόγο για να μπω στο παιχνίδι. Δεν ήθελα κάποιος να με λυπηθεί, για αυτό και δεν το αποκάλυψα από την αρχή. Από τους τρεις μήνες που έμεινα, τους δύο μήνες είχα μαρμαρυγή στο παιχνίδι. Αυτό δεν ήταν λόγος για να αποχωρήσω. Είχα πεισμώσει πάρα πολύ με αυτό το θέμα» ανέφερε ενώ αποκάλυψε ότι «Υπάρχει ένα ιδιωτικό νοσοκομείο το οποίο προσφέρθηκε να μου κάνει την επέμβαση καρδιάς δωρεάν». 

    Όσον αφορά στα εφτά χειρουργεία, ο Σταμάτης Κωβαίος, ξεκαθάρισε πως τα έκανε όταν πήγαινε Πέμπτη και Έκτη Δημοτικού. 

    «Ήταν σκωληκοειδίτιδα. Έπαθα περιτονίτιδα και έσπασε. Μετά πάθαινα μολύνσεις συνέχεια. Δεν έκλεινε η πληγή και αναγκάστηκα να κάνω εφτά χειρουργεία για να μπω σε σειρά. Έκανα 7 χειρουργεία σε 1,5 χρόνο. Πέμπτη και έκτη δημοτικού πήγα πολύ αραιά».



    ΣΧΟΛΙΑ