• LIFE&STYLE

    Squid Game: Ο λόγος που ο πρωταγωνιστής δεν θέλει να γνωρίζει τίποτα για τη 2η σεζόν

    • NewsRoom
    Lee Jung-jae, Squid Game

    Lee Jung-jae


    To Squid Game σάρωσε τις υποψηφιότητες των βραβείων Emmy 2022.

    Η σειρά – φαινόμενο του Netflix, διεκδικεί 14 αγαλματίδια, μεταξύ των οποίων είναι και αυτό της «Καλύτερης Δραματικής Σειράς».

    Επίσης, ο πρωταγωνιστής Lee Jung-jae είναι υποψήφιος για τον καλύτερο πρωταγωνιστικό ρόλο, για την ερμηνεία του ως Seong Gi-hun.

    Σε συνέντευξη που παραχώρησε, με αφορμή την υποψηφιότητα του, αναφέρθηκε στον Παίκτη 456 και έκανε ειδική μνεία στη 2η σεζόν.

    Συγκεκριμένα, είπε: «Κάτι απίστευτο συνέβη για άλλη μια φορά, σε μένα και στην ομάδα του “Squid Game”. Δηλαδή, 14 υποψηφιότητες! Είμαι τόσο ευγνώμων και νιώθω ότι είμαι πραγματικά ευλογημένος. Είμαι πολύ χαρούμενος».

    Αναφορικά με τη δεύτερη σεζόν, ο ίδιος τόνισε πως δεν ξέρει πολλά και πως προτιμά να μαθαίνει τις εξελίξεις καθώς διαβάζει το σενάριο.

    «Πεθαίνω να μάθω κι εγώ για τη 2η σεζόν αλλά προσπαθώ να μην κάνω ερωτήσεις στον σκηνοθέτη γιατί πρέπει να έχω αυτό το πολύ εντυπωσιακό συναίσθημα, όταν διαβάζω το σενάριο για πρώτη φορά για να μπορέσω να το μεταφέρω αυτό στην ερμηνεία μου. Οπότε περιμένω μέχρι εκείνη τη στιγμή που θα πάρω το σενάριο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

    Το πρώτο teaser της 2ης σεζόν

    Πριν λίγους μήνες o δημιουργός της σειράς «Squid Game» Χουάνγκ Ντονγκ-χιούκ επιβεβαίωσε πως η σειρά θα επιστρέψει για μια δεύτερη σεζόν λέγοντας τότε πως «υπήρξε τόση πίεση, τόση ζήτηση και τόση αγάπη για μια δεύτερη σεζόν. Έτσι σχεδόν νιώθω ότι δεν μας αφήνετε με άλλη επιλογή. Αλλά, θα πω ότι θα υπάρξει πράγματι μια δεύτερη σεζόν. Είναι στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή. Είμαι στη διαδικασία σχεδιασμού αυτή τη στιγμή. Αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς για να πούμε πότε και πώς θα συμβεί αυτό.»

    Αργότερα το Netflix έδωσε και επίσημα το πράσινο φως στην δεύτερη σεζόν της σειράς και δημοσίευσε το πρώτο μικρό teaser, το οποίο δείχνει την το πρόσωπο της γνωστής τεράστιας κούκλας από την σειρά όπου εμφανίζεται ο αριθμός 2 στο μάτι της.

    Διαβάστε επίσης:

    Emmys: Σνόμπαραν την Τζένιφερ Άνιστον – Χαμός στα social media

    Sex and the City: Πωλείται το σπίτι του ηθοποιού Ουίλιαμ Γκάρσον



    ΣΧΟΛΙΑ