array(0) {
}
        
    
Menu
-0.15%
Τζίρος: 161.41 εκατ.

Ιράν: «Οι ιρανικοί πύραυλοι είναι για να εκτοξεύονται, όχι αντικείμενο διαπραγματεύσεων» – Συμφωνεί ο Τραμπ

Life & Style

Σπύρος Σούλης: Τα καυστικά σχόλια για το «μελόδραμα» των παικτών στο Survivor

Σπύρος Σούλης
Comments

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σπύρος Σούλης έχει σχολιάσει το Survivor και τους παίκτες που πρωταγωνιστούν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο γνωστός αρχιτέκτονας και παρουσιαστής έχει ο ίδιος συμμετάσχει στο Survivor του Mega το 2003, το οποίο ήταν μακράν πιο δύσκολο και συχνά αντιδρά με τα όσα παρακολουθεί ως τηλεθεατής.

Αυτή τη φορά απηύδησε με την γκρίνια των παικτών σχετικά με το φαγητό, τις κακουχίες που βιώνουν και τα δάκρυά τους για το έπαθλο επικοινωνίας. Οι παίκτες έχουν αρκετούς μήνες να μιλήσουν και να δουν την οικογένειά τους και είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι πάνω σε αυτό το θέμα.

Ο Σπύρος Σούλης κριτίκαρε την αντίδραση των παικτών γράφοντας στο Twitter ότι, «Κανείς δεν πήγε ποτέ σε κανένα Survivor με το ζόρι. Όλοι ξέρουν ότι δεν τρως, ότι υποφέρεις και ότι δεν έχεις επαφή με τους δικούς σου. Αυτά στερείσαι για λίγες εβδομάδες με αντάλλαγμα φήμη και χρήμα. Σιγά την θυσία. Παίξτε το παιχνίδι και κόψτε το συνεχές μελόδραμα», έγραψε χαρακτηριστικά ως σχόλιο στο Twitter.

Πιο πρόσφατα μάλιστα, ο ίδιος έγραψε ένα καυστικό σχόλιο για τα ελληνικά των παικτών:

«Πάω να κοιμηθώ να κάνω ανάπλαση κυττάρων, γιατί μετά από τόσες κρύες μπούρδες και λάθος ελληνικά, έφτασα το όριο για το πόσα δισεκατομμύρια εγκεφαλικά κύτταρα μπορώ να κάψω σε ένα βράδυ, να έχω και για αύριο!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Spoiler: Απίστευτη ανατροπή στην σημερινή αποχώρηση (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηλέκτρα: «Σοκαριστικός» ο παραλληλισμός της Γωγώς στο Master Chef (pics)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που οι Μαχητές άλλαξαν παραλία;

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Ανδρέας Μαζαράκης – Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο
Μίνα Καραμήτρου: Στο νοσοκομείο μετά από έκρηξη σε κλιματιστικό στο OPEN
Η Αλεξάνδρα Νίκα ανέβασε φωτογραφία με τη Μιράντα Πατέρα και τη νεογέννητη κόρη της
Η αξιοπιστία του OPEN επιβεβαιώνεται διεθνώς – Πρώτο στην εμπιστοσύνη των πολιτών και σταθερή ενίσχυση της ενημερωτικής του παρουσίας
Ο Τζέρεμι Κλάρκσον αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με επιθετική μορφή καρκίνου
Αμαλία Κωστοπούλου: Πώς γιόρτασε την επέτειό της με τον Τζέικ Μέντγουελ
Ο ΣΚΑΪ «ξηλώνει» την ΕΡΤ: Η μεταγραφή – βόμβα Μαγγηριάδη, η ρήτρα των 70.000 ευρώ, ο Ζούλας, ο Πετρόπουλος και το μεγάλο ντόμινο στην ενημέρωση
Μάρω Κοντού: Έπεσε και έσπασε ένα πλευρό στο ύψος του πνεύμονα – Βρίσκεται εκτός κινδύνου
Άννα Βίσση και Peter Marino μέσα από τον φακό της Δήμητρας Κούστα
Γιώργος Λιάγκας: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που πάντρεψε ο παρουσιαστής