• LIFE&STYLE

    Ηλέκτρα: «Σοκαριστικός» ο παραλληλισμός της Γωγώς στο Master Chef (pics)

    ηλεκτρα-βασιλης-σελιμ-σεφ


    Μετά τη συμμετοχή τους στο MasterChef, η Ηλέκτρα Τσουρουνάκη, ο Βασίλης Χατζόπουλος και ο Σελίμ Σελτζούκ παραχώρησαν την πρώτη τους συνέντευξη στο περιοδικό DownTown. Συγκεκριμένα, η Ηλέκτρα σχολίασε την απίστευτη ατάκα της Γωγώς στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής, λίγο μετά την πρώτη αποχώρησή της.

    «Έχεις ακούσει αυτό που λέει το ένα δωμάτιο, το άλλο δωμάτιο, μια που…να, ένας π…στης και ένας άσχετος. Εγώ είμαι ο άσχετος. Βρες τους άλλους δύο», είχε δηλώσει η Γωγώ για κάποιους παίκτες, στο οποίο η Ηλέκτρα απάντησε τα παρακάτω:

    «Το είδα στην τηλεόραση και δεν το περίμενα. Η Γωγώ ήθελε να πει κάποια πράγματα και χρησιμοποίησε έναν σοκαριστικό παραλληλισμό. Εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει ποιους εννοεί. Σίγουρα πιστεύω ότι οι χαρακτηρισμοί της δεν ήταν βάσει φύλου. Το είπε και η ίδια με post της, ότι αναφέρεται σε συμπεριφορές. Είμαι σίγουρη ότι δεν αναφερόταν σε μένα γιατί δεν είχαμε κάτι να χωρίσουμε. Δεν είχαμε κάποια διαμάχη. Ο κόσμος βέβαια το πήρε αλλιώς».

    Μεταξύ των όσων ειπώθηκαν στη συνέντευξη, η πρώην παίκτρια του MasterChef και ο Βασίλης Χατζόπουλος απάντησαν στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν και θέλουν τους δύο να είναι ζευγάρι:

    «Είμαστε κάτι περισσότερο από φίλοι», παραδέχτηκαν και οι δύο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: H πιο απολαυστική ομελέτα από τον Σωτήρη Κοντιζά του Master Chef (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Σωτήρης Κοντιζάς στο εστιατόριο του Σελίμ (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ