• LIFE&STYLE

    Survivor-spoiler: Απίστευτη ανατροπή στην σημερινή αποχώρηση (video)

    διάσημοι-survivor

    Η ομάδα των Διασήμων


    Μετά τη νίκη των Μαχητών στο αγώνισμα της ασυλίας, οι Διάσημοι αναγκάστηκαν να ψηφίσουν για ακόμη μία εβδομάδα τρεις παίκτες προς αποχώρηση. Τα περιθώρια έχουν πλέον στενέψει και οι παίκτες δυσκολεύονται όλο και περισσότερο με την αποφασή τους στο Συμβούλιο του Νησιού.

    Οι Διάσημοι φαίνεται πως συζητούν ανοιχτά μεταξύ τους ποιος ψηφίζει ποιον και σύμφωνα με τους ίδιους το κριτήριο είναι οι επιδόσεις στα αγωνίσματα.

    Ο Μιχάλης Μουρούτσος έχει πλέον γίνει ο Ορέστης Τσανγκ του φετινού Survivor με τις τρεις συνεχόμενες νίκες του στην προσωπική ασυλία, ενώ από την άλλη MVP αναδείχθηκε ο Γιάννης Τσίλης.

    Έπειτα από την ψηφοφορία των παικτών, πρώτη υποψήφια αναδείχθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ψηφίστηκε από τον Μουρούτσο και ο Γιάννης Δρυμωνάκος από τον Τσίλη.

    διάσημοι-survivor
    Η ομάδα των Διασήμων

    Φαίνεται πως η πλειοψηφία εξακολουθεί να θεωρεί ότι η Κωνσταντίνα είναι εκείνη που πρέπει να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο το τηλεοπτικό κοινό επιμένει να την «σώζει».

    σπυροπούλου
    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

    Μάλιστα, ο Μιχάλης Μουρούτσος με τα λεγόμενά του υποκίνησε το κοινό να μην δώσει τη θετική του ψήφο στην Κωνσταντίνα, κάτι που ενόχλησε τους χρήστες των social media και έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα, καθώς το κοινό έκρινε ότι ο παίκτης που αποχωρεί αυτή την εβδομάδα είναι ο Γιάννης Δρυμωνάκος.

    Δείτε το trailer:

    Δείτε απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο:

    https://www.youtube.com/watch?v=_DofpoWNj8g

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ηλέκτρα: «Σοκαριστικός» ο παραλληλισμός της Γωγώς στο Master Chef (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο βίντεο! Ο Θοδωρής των Μαχητών κρύβει φαγητό

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ανατροπή: Τι ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης



    ΣΧΟΛΙΑ