array(0) {
}
        
    
Menu
-0.82%
Τζίρος: 80.58 εκατ.

Το Ευρώ οδεύει για το χειρότερο τρίμηνο από το 2024

Life & Style

Survivor-spoiler: Απίστευτη ανατροπή στην σημερινή αποχώρηση (video)

Η ομάδα των Διασήμων
Comments

Μετά τη νίκη των Μαχητών στο αγώνισμα της ασυλίας, οι Διάσημοι αναγκάστηκαν να ψηφίσουν για ακόμη μία εβδομάδα τρεις παίκτες προς αποχώρηση. Τα περιθώρια έχουν πλέον στενέψει και οι παίκτες δυσκολεύονται όλο και περισσότερο με την αποφασή τους στο Συμβούλιο του Νησιού.

Οι Διάσημοι φαίνεται πως συζητούν ανοιχτά μεταξύ τους ποιος ψηφίζει ποιον και σύμφωνα με τους ίδιους το κριτήριο είναι οι επιδόσεις στα αγωνίσματα.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος έχει πλέον γίνει ο Ορέστης Τσανγκ του φετινού Survivor με τις τρεις συνεχόμενες νίκες του στην προσωπική ασυλία, ενώ από την άλλη MVP αναδείχθηκε ο Γιάννης Τσίλης.

Έπειτα από την ψηφοφορία των παικτών, πρώτη υποψήφια αναδείχθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ψηφίστηκε από τον Μουρούτσο και ο Γιάννης Δρυμωνάκος από τον Τσίλη.

διάσημοι-survivor
Η ομάδα των Διασήμων

Φαίνεται πως η πλειοψηφία εξακολουθεί να θεωρεί ότι η Κωνσταντίνα είναι εκείνη που πρέπει να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο το τηλεοπτικό κοινό επιμένει να την «σώζει».

σπυροπούλου
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μάλιστα, ο Μιχάλης Μουρούτσος με τα λεγόμενά του υποκίνησε το κοινό να μην δώσει τη θετική του ψήφο στην Κωνσταντίνα, κάτι που ενόχλησε τους χρήστες των social media και έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα, καθώς το κοινό έκρινε ότι ο παίκτης που αποχωρεί αυτή την εβδομάδα είναι ο Γιάννης Δρυμωνάκος.

Δείτε το trailer:

Δείτε απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο:

https://www.youtube.com/watch?v=_DofpoWNj8g

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ηλέκτρα: «Σοκαριστικός» ο παραλληλισμός της Γωγώς στο Master Chef (pics)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο βίντεο! Ο Θοδωρής των Μαχητών κρύβει φαγητό

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ανατροπή: Τι ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τα fake news για τη νονά του παιδιού του (video)
Δήμητρα Κούστα-Άννα Βίσση: Ανανεωμένες λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού από τη δισκογραφική τους
Η επόμενη ημέρα του deal Μαρινάκη, Κυριακού, Βαρδινογιάννη, εποχή… Κουτσαυτάκη στον Σκάι, stand-up στο Καλλιμάρμαρο, οι τσακωμοί του Λιάγκα και η απογείωση της ΕΡΤnews
Κωνσταντίνος Αργυρός: Νόβακ Τζόκοβιτς και Νικ Καλάθης στη συναυλία του στο Βελιγράδι
Μαρί Κωνσταντάτου-Γιάννης Κεντ: Η κοινή εμφάνιση 5 μήνες μετά το διαζύγιο
Δήμητρα Κούστα-Άννα Βίσση: Τι έκαναν την ώρα της ανακοίνωσης της Vission Music
Φίλιππος Τσαγκρίδης-Παναγιώτης Κουτσουμπής: Πρώην και νυν της Καινούργιου μαζί στο Κολωνάκι
Τι κρύβει η συμμαχία Μαρινάκη – Κυριακού – Βαρδινογιάννη – Όλο το παρασκήνιο και τα ερωτήματα
Δούκισσα Νομικού-Δημήτρης Θεοδωρίδης: Το πάρτυ γενεθλίων του μικρού Σάββα με τούρτα του Ολυμπιακού
Παύλος Ντε Γκρες: Ευτυχής που παρακολούθησε την παρέλαση στο Σύνταγμα για πρώτη φορά (video)