• LIFE&STYLE

    Survivor: Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που οι Μαχητές άλλαξαν παραλία;

    survivor


    Ένας χαμός έχει δημιουργηθεί στα social media με νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το Survivor και αποκαλύπτουν τον πραγματικό λόγο που οι Μαχητές αναγκάστηκαν να αλλάξουν παραλία.

    Έπειτα από το τέλος του αγωνίσματος της Κυριακής, ο Σάκης Τανιμανίδης λέγοντας ότι το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών, ανακοίνωσε στους Μαχητές πως πρόκειται να μετακινηθούν σε άλλη παραλία του Αγίου Δομινίκου.

    Αυτό εξέπληξε τους παίκτες, όπως και το κοινό, ωστόσο ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ εξήγησε ότι λόγω παλίρροιας θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους την καλύβα και να εγκατασταθούν αλλού, όπου είναι πιο ασφαλές για τους ίδιους.

    Βέβαια, οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor έχουν άλλη άποψη, καθώς παρακολουθώντας την τουρκική εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης παρατήρησαν κάτι γνώριμο στη νέα παραλία των Τούρκων.

    Ο λόγος για την καρύδα που κρέμασε η Μελίνα Μεταξά για να προπονείται στο στόχο. Μάλιστα, το στιγμιότυπο από το τουρκικό ριάλιτι κυκλοφόρησε στο Twitter και από εκείνη τη στιγμή έχει γίνει viral.

    Γιατί λοιπόν, οι Μαχητές αναγκάστηκαν να μετακομίσουν με την πρόφαση της παλίρροιας και οι Τούρκοι εγκαταστάθηκαν στην ίδια παραλία; Τη θεωρία ανέπτυξαν και άλλοι χρήστες των social media, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι η συγκεκριμένη παραλία, βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή και η αλλαγή έγινε επειδή η Μελίνα και ο Ηλίας προμηθεύονται με κάποιον τρόπο φαγητό από ντόπιους.

    survivor

    Οι φήμες ξεκίνησαν με την Ροδάνθη, η οποία υποστήριξε ότι κάποιοι κλέβουν φαγητό, ενώ άλλοι αποδίδουν τις καλές επιδόσεις της Μελίνας στο φαγητό. Μένει να δούμε αν θα υπάρξει κάποια περαιτέρω εξήγηση πάνω σε αυτό το ζήτημα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία σήμερα (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλάζει συμπεριφορά μπροστά στην κάμερα» (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο ρόλος της Όλγας Φαρμάκη στην αποχώρηση της Μαρίας Σαμαρίνου (video)



    ΣΧΟΛΙΑ