• LIFE&STYLE

    Σπύρος Μπιμπίλας: Γιατί πρέπει να συνεχιστεί η προβολή των σειρών με τον Φιλιππίδη

    • NewsRoom
    Σπύρος Μπιμπίλας: Γιατί πρέπει να συνεχιστεί η προβολή των σειρών με τον Φιλιππίδη

    Σπύρος Μπιμπίλας


    Την ανάγκη να συνεχιστούν οι τηλεοπτικές σειρές, στις οποίες συμμετέχει ο Πέτρος Φιλιππίδης επεσήμανε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

    Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) δήλωσε ότι:

    «Η δική μου άποψη είναι ότι οι σειρές πρέπει να συνεχίζονται. Ήδη κατέβηκαν από το Youtube και μου φάνηκε περίεργο. Κατέβηκαν επίσης σειρές στις οποίες συμπρωταγωνιστούσα με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη αυτά τα δικαιώματα».

    Και συνέχισε, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι στο MEGA: «Ακόμα το ΣΕΗ δεν έχει πάρει θέση γι’ αυτό, το επεξεργαζόμαστε αν θα πρέπει να βγάλουμε επίσημη ανακοίνωση. Θα ήθελα να παρακαλέσω τα κανάλια να παίξουν κι άλλες σειρές που τις έχουν θάψει και δεν τις παίζουν ποτέ… Δεν θίγει μόνο τους ηθοποιούς, αλλά και τους σκηνοθέτες».

    Ο κ. Μπιμπίλας, επισήμανε πως εκφράζει την προσωπική του άποψη και όχι ως πρόεδρος του ΣΕΗ, προσθέτοντας πως: «Αυτές οι σειρές αποτελούν ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, δεν μπορούμε να τις θάψουμε».

    «Δεν κρίνονται οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης»

    Αναφορικά με την απόφαση του αρμόδιου εισαγγελέα να παραπέμψει τον Πέτρο Φιλιππίδη σε δίκη με την κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες βιασμού, καθώς και την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισης του ηθοποιού και της μετατροπής της προφυλάκισης σε κατ΄οίκον κράτηση με ηλεκτρονικό βραχιολιάκι, ο Σπύρος Μπίμπιλας υποστήριξε ότι:

    «Δεν μπορούμε να κρίνουμε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, εφόσον έκρινε ότι η υπόθεση πρέπει να πάει στο δικαστήριο. Όση στενοχώρια νιώθουμε για τον φίλο μας, αλλά κυρίως για τη στενοχώρια που βίωσαν κάποιες φίλες μας… Από τη μία είναι άνθρωποι που δουλεύαμε χρόνια, κι από την άλλη είναι ένα άτομο που γνωρίζω και υπήρχε πρόβλημα», ανέφερε ο πρόεδρος του Σ.Ε.Η., εννοώντας ότι μία από τις καταγγέλλουσες ήταν φίλη του, και πρόσθεσε ότι εκείνη την περίοδο δεν είχε υποψιαστεί ότι είχε γίνει κάτι σοβαρό, ούτε εκείνος ούτε η μητέρα της.

    Ό,τι ζητήθηκε από την Εισαγγελία από τις καταθέσεις των κοριτσιών στο σωματείο, δόθηκε, σύμφωνα με τον κ. Μπιμπίλα.

    Διαβάστε επίσης:

    Σπύρος Μπιμπίλας: Δέχτηκε πρόταση να παίξει στο The Crown (video)

    Πέτρος Φιλιππίδης: Την παραπομπή του σε δίκη για ένα βιασμό και δύο απόπειρες προτείνει η εισαγγελέας

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ