• LIFE&STYLE

    Σπύρος Μπιμπίλας: Δέχτηκε πρόταση να παίξει στο The Crown (video)

    • NewsRoom
    Σπύρος Μπιμπίλας: Γιατί πρέπει να συνεχιστεί η προβολή των σειρών με τον Φιλιππίδη

    Σπύρος Μπιμπίλας


    Πρόταση να συμμετέχει στην πασίγνωση σειρά The Crown του Netflix δέχτηκε ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας.

    Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Πάμε Δανάη δέχτηκε πρόταση να υποδυθεί τον ρόλο ενός Έλληνα εφοπλιστή, που είχε προσωπικές σχέσεις με τον πρίγκιπα Κάρολο και την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Μάλιστα, το βασιλικό ζευγάρι είχε φιλοξενηθεί σε σκάφος του εφοπλιστή, τη δεκαετία του ’90.

    Μέχρι στιγμής ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες λόγω του συμβολαίου εμπιστευτικότητας μεταξύ του ηθοποιού και του Netflix.

    Σημειώνεται ότι στον νέο κύκλο του The Crown η ηθοποιός Ιμέλντα Στόντον (Imelda Staunton) παίρνει τη σκυτάλη από την Κλερ Φόι και την εξαιρετική Ολίβια Κόλμαν στον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ. Η παραγωγή του πέμπτου πολυαναμενόμενου κύκλου συνεχίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο με νέες προσθήκες στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

    Η Ιμέλντα Στόντον, την οποία γνωρίσαμε ευρέως από τις ταινίες του Χάρι Πότερ ως Ντολόρες Άμπριτζ ενσαρκώνει τη βασίλισσα Ελισάβετ για το χρονικό διάστημα από το 1990 μέχρι το 2003.

    Στο πλευρό της θα βρίσκονται ο Τζόναθαν Πράις στον ρόλο του πρίγκιπα Φίλιππου, η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι στον ρόλο της Λαίδης Νταϊάνα, ο Ντόμινικ Γουέστ στον ρόλο του Καρόλου, η Λέσλι Μάνσβιλ στον ρόλο της πριγκίπισσας Μάργκαρετ και ο Τζόνι Λι Μίλερ στον ρόλο του πρωθυπουργού Τζον Μέιτζορ.

    Δείτε το βίντεο από το MEGA:

    Διαβάστε επίσης:

    Απόβαση του πλουσιότερου ανθρώπου της Ασίας στη Βρετανία: Εξαγοράζει το θρυλικό Stoke Park έναντι 79 εκατ. δολαρίων

    Πώς αποχαιρέτησε τον πρίγκιπα Φίλιππο ο ηθοποιός που τον υποδύθηκε στο «The Crown»

    Γουίλι Γκάρσον: Πέθανε ο Στάνφορντ του Sex and the City



    ΣΧΟΛΙΑ