• Κοινωνία

    Πέτρος Φιλιππίδης: Την παραπομπή του σε δίκη για ένα βιασμό και δύο απόπειρες προτείνει η εισαγγελέας

    Πέτρος Φιλιππίδης

    Πέτρος Φιλιππίδης


    Να παραπεμφθεί σε δίκη για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού προτείνει η εισαγγελέας για τον δημοφιλή ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη.

    Στην εισήγησή της προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο η εισαγγελέας κρίνει ότι οι τρεις νεαρές γυναίκες που τον κατήγγειλαν, περιέγραψαν όσα έζησαν και δεν κατασκεύασαν καταγγελίες για να το εκδικηθούν.

    Η εισαγγελέας κρίνει πως υπάρχουν ενδείξεις ενοχής του ηθοποιου για τις πράξεις του βιασμού και της απόπειρας αυτού σε βάρος τριών γυναικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελέας φερεται να αναφέρει στην πρότασή της ότι «και τα τρια θύματα καταγγέλουν πραγματικά περιστατικά και δεν προκύπτει ότι το έκαναν για λόγους δημοσιότητας».

    Μάλιστα, φέρεται να αναφέρει ότι όσα έγιναν δεν είχαν τη συναίνεση των θυμάτων.

    Από τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του, τελικά του ασκήθηκε δίωξη για τρεις υποθέσεις, εκ των οποίων η πρώτη αφορά σε βιασμό κατα συρροή που τελέσθηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014.

    Μάλιστα, σε δύο από τις περιπτώσεις φέρεται να χρησιμοποίησε το καμαρίνι του για να προβεί -όπως καταγγέλλεται- σε ασελγείς πράξεις.

    Διαβάστε επίσης:

    Πέτρος Φιλιππίδης: Παραιτήθηκε ο Θέμης Σοφός από την υπόθεση (video)

    Επίθεση με βιτριόλι: Συγκλονίζει η κατάθεση του ψυχιάτρου της Ιωάννας – Ένιωθε πόνο και διάθεση να αυτοκτονήσει

    Σε διαθεσιμότητα ο youtuber αντιεμβολιαστής αστυνομικός



    ΣΧΟΛΙΑ