• LIFE&STYLE

    Σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ με τον γιο τους

    • NewsRoom

    Δημήτρης Παπαμιχαήλ και Αλίκη Βουγιουκλάκη


    Blast from the past…

    Μια συγκινητική φωτογραφία με τους αείμνηστους γονείς του, Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρη Παπαμιχαήλ από το 1984 μοιράστηκε στο προφίλ που έχει δημιουργήσει για τη μητέρα του και σπουδαία ηθοποιό στο Ιnstagram, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

    «Το 1984 η Αλίκη με τον Δημήτρη αποφασίζουν να συνεργαστούν θεατρικά μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο έργο ‘Εκπαιδεύοντας την Ρίτα’ και φωτογραφίζονται μαζί με τον Γιάννη εκφράζοντας την χαρά και τον ενθουσιασμό τους γι αυτή την συνύπαρξη.

    Μια συνεργασία που συνοδεύεται με τεράστια επιτυχία για να ακολουθήσει και μια δεύτερη την επόμενη περίοδο με την ‘Φιλουμένα Μαρτουράνο’ σε εξίσου σπουδαίες ερμηνείες και κριτικές», έγραψε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

    Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

    View this post on Instagram

    Το 1984 η Αλίκη με τον Δημήτρη αποφασίζουν να συνεργαστούν θεατρικά μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο έργο "Εκπαιδεύοντας την Ρίτα" και φωτογραφίζονται μαζί με τον Γιάννη εκφράζοντας την χαρά και τον ενθουσιασμό τους γι αυτή την συνύπαρξη. Μια συνεργασία που συνοδεύεται με τεράστια επιτυχία για να ακολουθήσει και μια δεύτερη την επόμενη περίοδο με την "Φιλουμένα Μαρτουράνο" σε εξίσου σπουδαίες ερμηνείες και κριτικές.

    A post shared by Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) on

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ