ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπαμπάς για δεύτερη φορά έγινε το βράδυ της Τετάρτης ο Σωτήρης Κοντιζάς. Ο κριτής του MasterChef μετά την κόρη απέκτησε γιο, καθώς η σύζυγός του, Δέσποινα, γέννησε αγοράκι.
Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης στη Φωλιά των Κου Κου, τη σύζυγο του γνωστού σεφ την έπιασαν οι πόνοι και το ζευγάρι πήγε γύρω στις 7 χθες στο μαιευτήριο. Δυο ώρες περίπου μετά, οι δυο τους κρατούσαν στην αγκαλιά τους τον γιο τους, ο οποίος μοιάζει στον Σωτήρη Κοντιζά και έχει μάλιστα σχιστά ματάκια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σωτήρης Κοντιζάς: Ο κριτής του Masterchef μας συστήνει την κόρη του (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κόρη του Σωτήρη Κοντιζά στα… χωράφια του μπαμπά της!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Από ένα μικρό ενδοκρινολογικό εργαστήριο σε έναν σε έναν από τους πιο σημαντικούς ομίλους υγείας στη χώρα
- Ο νέος άσσος της Χήτος μετά το Ζαγόρι
- Τα περιθώρια ανόδου των αναλυτών για Metlen, Motor Oil, Titan, ΔΕΗ, HELLENiQ Energy και Elvalhalcor
- Η Μυκονιάτικη Πανσέληνος, οι Πλόες στην Άνδρο, καλλιτεχνικές συναντήσεις στο Κάπρι, μία μέρα δίπλα στη θάλασσα της Γλυφάδας και η κομψή παρουσία στο Προεδρικό Μέγαρο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.