• LIFE&STYLE

    Σοκαριστικό βίντεο: Ελέφαντας σκότωσε 7χρονη σε ζωολογικό κήπο (video)


    Ένα ακόμη τραγικό περιστατικό σε ζωολογικό κήπο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά από το Μαρόκο. Ένα επτάχρονο κορίτσι βρήκε τραγικό θάνατο, όταν ένας ελέφαντας πέταξε στο κεφάλι του μια μεγάλη πέτρα. Το μικρό παιδί βρισκόταν στον περίκλειστο χώρο όπου ζει ο θηλυκός ελέφαντας και έβγαζε φωτογραφίες με την οικογένειά του.

    Το τραγικό περιστατικό διαδραματίστηκε στον ζωολογικό κήπο του Ραμπάτ. Αυτόπτεις μάρτυρες αναφέρουν πως το 7χρονο κορίτσι έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτο και ξεψύχησε λίγο μετά τη μεταφορά του στο κοντινό νοσοκομείο. Τόσο οι εργαζόμενοι του ζωολογικού κήπου όσο και οι επισκέπτες έκαναν ο,τι μπορούσαν για να βοηθήσουν, όμως μάταια. Το βίντεο, που δείχνει τη σοκαριστική στιγμή, τραβήχτηκε και δημοσιεύθηκε από επισκέπτη του κήπου.

    Τον τελευταίο καιρό αυξάνονται τέτοια περιστατικά σε ζωολογικούς κήπους. Σοκ είχε προκαλέσει η τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο πάρκο Badaling Wildlife World του Πεκίνου, όταν τίγρης επιτέθηκε σε μια επισκέπτρια του πάρκου. Η άτυχη γυναίκα “εισέβαλε” αφελώς σε μια άκρως επικίνδυνη περιοχή και το πλήρωσε με τη ζωή της.  AdTech AdΌλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα βγήκε -για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους- από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί άλλα δύο άτομα (έναν άνδρα και μια γυναίκα, πιθανότατα τη μητέρα της). Η κίνηση της αυτή αποδείχθηκε μοιραία, καθώς λίγα δευτερόλεπτα μετά δέχτηκε άγρια επίθεση από την τίγρη.

    Επίσης, πριν κάποιους μήνες, σοκ είχαν προκαλέσει οι φωτογραφίες του τετράχρονου αγοριού, που είχε διαφύγει της προσοχής των γονέων του και είχε βρεθεί στο κλουβί ενός γορίλα. Τότε, οι υπάλληλοι του κήπου με συνοπτικές διαδικασίες είχαν σκοτώσει το άτυχο ζώο. Τότε κάποιοι υποστήριξαν ότι οι υπάλληλοι πήραν τη σωστή απόφαση, γιατί ο γορίλας θα μπορούσε να σκοτώσει το παιδί έστω και κατά λάθος. Άλλοι πάλι εξοργίστηκαν από την εκτέλεση του ζώου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/apistefti-stigmi-pou-tigris-katasparazi-mia-epikindina-afeli-touristria-video/63571

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/article-itan-i-sosti-apofasi-gorilas-ektelestike-se-zoologiko-kipo-gia-na-sothi-4chrono-agoraki/49294



    ΣΧΟΛΙΑ