• LIFE&STYLE

    Σοκ στο Power of Love: Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν εσπευσμένα 6 παίκτες

    power of love

    Power of Love


    Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν εσπευσμένα έξι παίκτες που συμμετέχουν στο ριάλιτι της αγάπης, Power of Love. Όπως μαρτυρούν οι πρώτες πληροφορίες, φαίνεται πως οι παίκτες έπαθαν τροφική δηλητηρίαση, ενώ αιτία του κακού πιθανότατα είναι τα ενδιάμεσα πρόχειρα γεύματα που τρώνε, στα μικρά διαλείμματα που έχουν, μέχρι να αλλάξουν ρούχα, πριν συνεχίσουν τα γυρίσματα για το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, οι παίκτες άρχισαν να έχουν προβλήματα με το στομάχι τους και κάποιοι σφάδαζαν από τους πόνους, αναγκάζοντας τα άτομα της παραγωγής να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

    Η παραγωγή φαίνεται πως προσπάθησε να αποκρύψει το γεγονός, για να αποφύγει τα αρνητικά σχόλια που θα προέκυπταν, αν γινόταν γνωστό ότι σχεδόν οι μισοί παίκτες νοσηλεύθηκαν με τροφική δηλητηρίαση.

    Εκτός από το πρόβλημα αυτό, οι παίκτες έχουν ακόμη ένα πρόβλημα, καθώς φαίνεται πως έχουν καθυστερήσει οι τελευταίες πληρωμές τους, πιθανότατα σε μια προσπάθεια της παραγωγής να κρατήσει τους παίκτες στην Τουρκία, ώστε να είναι πιο ελεγχόμενοι.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Power of Love: Ποια παίκτρια δέχεται απειλές για τη ζωή της

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε κατάσταση σοκ παίκτρια του Power of Love: Διέρρευσαν γυμνές της φωτογραφίες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Power of love: «Ανοιχτά μέτωπα» στο σπίτι της αγάπης – Ποιοι παίκτες έρχονται αντιμέτωποι



    ΣΧΟΛΙΑ