• LIFE&STYLE

    Σοκ στη Βρετανία: Τραπεζίτης της Bank of America-Merrill Lynch βίαζε επί 3 μέρες και έσφαξε 23χρονο call girl


    Αυτός τραπεζίτης της Bank of America-Merrill Lynch με μισθό £350.000 το χρόνο. Το πάθος του; Νεαρά call girls, ναρκωτικά και γενικά κάθε είδους κραιπάλη. Το φρικιαστικό έγκλημα, με δράστη τον τραπεζίτη Rurik Jutting έχει συγκλονίσει τις τελευταίες ημέρες τη Βρετανία.

    Στη δίκη του, που είναι σε εξέλιξη στο Hong Kong, ομολόγησε τη δολοφονία 23χρονου call girl αλλά το στοιχείο που προκάλεσε ανατριχίλα ήταν η προβολή βίντεο όπου ο ίδιος καταγράφει και περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια το αποτρόπαιο έγκλημα. Βασάνιζε και βίαζε επί τρεις ημέρες την άτυχη κοπέλα  και στο τέλος τη σκότωσε, κόβοντάς της το λαιμό

    Το βίντεο του εγκλήματος ξεκινάει με τον Rurik Jutting να λέει πως πριν από μόλις πέντε λεπτά σκότωσε μια γυναίκα, ενώ είχε γυρισμένη την κάμερα στο άψυχο και γεμάτο αίματα σώμα της. “Της έδωσα το όνομα Alice. Ήταν από την Ινδονησία και ήταν ιερόδουλη.” 

    Ο τραπεζίτης-κτήνος
    Ο τραπεζίτης-κτήνος

    Στο δικαστήριο, όπου και παρουσιάστηκε το  οπτικοακουστικό υλικό, που ο ίδιος ο δράστη είχε καταγράψει, οι ένορκοι δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν τη φρικαλεότητα του εγκλήματος και δήλωναν αηδιασμένοι από τις περιγραφές του τραπεζίτη. Όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα το βράδυ. Ο τραπεζίτης-κτήνος την είχε αιχμάλωτη μέχρι το Σάββατο, οπότε και τη δολοφόνησε με φρικτό τρόπο. “Τη βίαζα ξανά και ξανά και τη βασάνιζα με πολύ άσχημους τρόπους. Τη χτυπούσα και της έλεγα πως αν φωνάξει θα της έριχνα μπουνιές. Τη ρωτούσα αν μ αγαπάει. Αυτό είναι το πρώτο άτομο που σκοτώνω. Της έκοψα το λαιμό στο μπάνιο. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, της έκοψα το λαιμό, την ώρα που την είχα αναγκάσει να γονατίσει και να γλύψει τη λεκάνη της τουαλέτας.” Έτσι περιέγραψε το φρικιαστικό έγκλημά του ο δράστης, μιλώντας στην κάμερα του κινητού του.

    Ο Jutting δήλωσε πως πριν βρεθεί με την 23χρονη Sumarti Ningsih είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, ωστόσο, ένιωθε μεγάλη ικανοποίηση βασανίζοντας την άτυχη κοπέλα. Τη χρησιμοποιούσε δε, όπως είπε χαρακτηριστικά, ως σεξουαλικό αντικείμενο. Η Sumarti έκλαιγε και φώναζε, ενώ ο αρρωστημένος τραπεζίτης την χαρακτήρισε ως τον πιο γενναίο άνθρωπο που είχε γνωρίσει, αφού η θέληση της για ζωή ήταν απίστευτη. Το θύμα ήταν μητέρα ενός μικρού παιδιού και στήριζε οικονομικά την οικογένειά της στο Hong Kong.

     Sumarti Ningsih
    Sumarti Ningsih
     Sumarti Ningsih
    Sumarti Ningsih
     Sumarti Ningsih
    Sumarti Ningsih

    Ο διεστραμμένος τραπεζίτης της Bank of America-Merrill Lynch ανέφερε στη δίκη του πως παλιότερα είχε δει στο όνειρό του, πως απήγαγε 3 έφηβα κορίτσια και τα χρησιμοποιούσε ως σκλάβες του σεξ.

    Λίγες μέρες μετά τη δολοφονία της  Sumarti Ningsih, ο Jutting δολοφόνησε μια ακόμα ιερόδουλη από την Ινδονησία, που ήταν 26 ετών. Κατέγραψε και αυτό το έγκλημα στο κινητό του και όταν ρωτήθηκε για το λόγο που τα περιέγραφε τόσο γλαφυρά στην κάμερα, επιχείρησε να δικαιολογηθεί λέγοντας πως είναι ωραίο συναίσθημα να μιλάς και πως αν το έκανε πιο συχνά ίσως να μην είχε καταλήξει με δυο νεκρές γυναίκες στη μπανιέρα του.

    Αξίζει να σημειωθεί πως ο μισθός του Rurik Jutting άγγιζε τις  £350,000 το χρόνο και μάλιστα υπερηφανευόταν για τη δουλειά του. Λίγο πριν τους διαπράξει τους φόνους, υποστηρίζει πως παραιτήθηκε.

    bretania bretania1 bretania2 vretania vretania 1



    ΣΧΟΛΙΑ