• LIFE&STYLE

    Σκάνδαλο: Δείτε τον Έλληνα σταρ του Hollywood που φωτογραφίζει γυμνή την σύντροφο του

    • NewsRoom


    Είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς και επιτυχημένους τηλεοπτικούς αστέρες της Αμερικάνικης τηλεόρασης και είναι Έλληνας. Ο ελληνικής καταγωγής John Stamos, ετών 52 είναι για τον λόγο αυτό ένας από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς που οι paparazzi τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα.

    Ο αγαπημένος ηθοποιός περνάει στιγμές χαλάρωσης στην παραλία, δίπλα στις Ιταλικές ακτές, έχοντας συντροφιά του μια καστανή καλλονή. Αυτή την φορά μας εντυπωσίασε με τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες, αφού έβγαλε την 32 σύντροφο του, Caitlin McHugh, σε ιδιαίτερα προκλητικές πόζες.

    John Stamos

    Το όμορφο ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του χαλαρώνοντας στην πόλη Positano, της Νότιας Ιταλίας αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα. Οι δύο τους αποφάσισαν να περάσουν τον χρόνο τους με την όμορφη Caitlin να ποζάρει στον σύντροφο της, ο οποίος είχε πάρει τον ρόλο του φωτογράφου.

    photos of John Stamos

    Οι φωτογραφίες ήταν ιδιαιτέρως αποκαλυπτικές καθώς η ίδια απαθανατίστηκε στο μπαλκόνι του 5άστερου ξενοδοχείο του ζευγαριού φορώντας μόνο τα εσώρουχα της.

    John Stamos

    Το ζευγάρι όπως ήταν φυσικό απαθανατίστηκε και σε πολύ τρυφερές στιγμές.

    Ο διάσημος ηθοποιός που έχει παίξει σε μεγάλες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές επιτυχίες όπως στο ER, Full House, My Big Fat Greet Wedding και στο Grandfathered, ήταν εντυπωσιακός φορώντας ένα απλό ολόλευκο μπουρνούζι, έχοντας ως αξεσουάρ τα γυαλιά του και την φωτογραφική μηχανή του.

    John Stamos

    Ο ίδιος ως άλλος φωτογράφος, απαθανάτιζε την όμορφη μούσα του σε διάφορες πόζες που μπορούσε να εξάψει κάθε φαντασία.

    John Stamos

    Η όμορφη κοπέλα, που

    John Stamos

    John Stamos

    Το ζευγάρι φαίνεται πάντως φαίνεται πιο ερωτευμένο από ποτέ και εμείς μπορούμε να πούμε ότι είναι απόλυτα ταιριαστό.

    Διαβάστε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/prosochi-ta-chapia-viagra-pou-polounte-meso-tou-internet-ine-thanatifora/45070



    ΣΧΟΛΙΑ