LIFE&STYLE

Σίσσυ Χρηστίδου: Αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση στον Θοδωρή Μαραντίνη – Η επίσημη ανακοίνωσή της

  • NewsRoom
Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης

Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης


Αγωγή θα καταθέσει η Σίσσυ Χρηστίδου στον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη για συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς πιστεύει πως η χθεσινή του συνέντευξη και πράγματα που ειπώθηκαν σε αυτή για εκείνη και την δικαστική τους διαμάχη την θίγουν.

«Εξαιτίας αυτής της προσπάθειας διαστρέβλωσης γεγονότων μέσα από συκοφαντικά ψεύδη που με διαβάλλουν, αναγκάζομαι να προβώ σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την αποκατάσταση της αλήθειας, τηρώντας την αρχική μου απόφαση να μη δημοσιοποιώ προσωπικά οικογενειακά δεδομένα παρά μόνο στη δικαστική αρχή εφόσον κρίνεται απαραίτητο», αναφέρει η ίδια σε ανακοίνωσή της.

«Εξαιτίας αυτής της προσπάθειας διαστρέβλωσης γεγονότων μέσα από συκοφαντικά ψεύδη που με διαβάλλουν, αναγκάζομαι να προβώ σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την αποκατάσταση της αλήθειας, τηρώντας την αρχική μου απόφαση να μη δημοσιοποιώ προσωπικά οικογενειακά δεδομένα παρά μόνο στη δικαστική αρχή εφόσον κρίνεται απαραίτητο», προσθέτει.

Παράλληλα, τονίζει: «Το μεγάλο κάδρο αφορά τα παιδιά μας και θα συνεχίσω να κάνω ό,τι είναι καλύτερο για το μέλλον τους, διαφυλάσσοντας με κάθε δυνατό τρόπο την οικογένειά μας από τα φώτα της δημοσιότητας».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου:

«Έπειτα από την κοινή ανακοίνωση που κάναμε με τον πρώην σύζυγό μου, το 2019, για το τέλος της κοινής μας ζωής ως ζευγάρι, πολύ συνειδητά, είχα αποφασίσει να μην αναφερθώ ποτέ δημόσια σε γεγονότα σχετικά με το τέλος του γάμου μας, θέλοντας πρωτίστως να προστατεύσω τα δύο ανήλικα παιδιά μας, τα οποία αποτελούν για εμένα απόλυτη προτεραιότητα.

Με μεγάλη απογοήτευση και βαθιά θλίψη βλέπω πως σε αυτή την απόφαση που τηρώ ευλαβικά εδώ και 4 χρόνια είμαι πλέον μόνη μου. Το τελευταίο διάστημα, ο πρώην σύζυγός μου επιδιώκει δημόσιες εμφανίσεις, με αποκλειστικό σκοπό να μιλήσει για οικογενειακές μας υποθέσεις και να δημιουργήσει εντυπώσεις που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, όπως αυτή καταγράφεται πια και σε επίσημες δικαστικές αποφάσεις. Αποκορύφωμα η εμφάνισή του χθες, 10 Μαϊου, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα.

Λυπάμαι που αναγκάζομαι να τοποθετηθώ, ανατροφοδοτώντας μια εξαιρετικά δυσάρεστη για την οικογένειά μας κατάσταση, καθώς η σιωπή μου έχει βασικό σκοπό την προστασία των παιδιών αλλά και του ανθρώπου με τον οποίο μοιραστήκαμε 13 χρόνια κοινής ζωής και είναι πατέρας τους.

Η κάλυψη των αναγκών των παιδιών κάθε γονέα είναι προτεραιότητα και πράξη ευθύνης που δεν χρειάζεται πανηγυρισμούς.
Όπως αποτυπώθηκε ευκρινώς και στις δικαστικές αποφάσεις, το επίπεδο διαβίωσής μας είναι αντίστοιχο και η οικονομική συνεισφορά απέναντι στα παιδιά μας είναι ισότιμη. Οι διαφωνίες μας έχουν να κάνουν κυρίως με τον τρόπο σκέψης και τις κοινωνικές μας αντιλήψεις.

Οι δικαστικές αποφάσεις βασίστηκαν σε στοιχεία, τα οποία παρατέθηκαν και τα οποία δε σκοπεύω να δημοσιοποιήσω, προστατεύοντας πάνω από όλα τα παιδιά μου αλλά και τον ίδιο τον πατέρα τους.

Στις οικογενειακές διαφορές δεν υπάρχει χαμένος και κερδισμένος. Αυτό που μένει είναι ένας μοναχικός, επίπονος αγώνας για να βρεθεί η βέλτιστη λύση για τα παιδιά και αυτό είναι η πρωταρχική μέριμνα.

Εξαιτίας αυτής της προσπάθειας διαστρέβλωσης γεγονότων μέσα από συκοφαντικά ψεύδη που με διαβάλλουν, αναγκάζομαι να προβώ σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την αποκατάσταση της αλήθειας, τηρώντας την αρχική μου απόφαση να μη δημοσιοποιώ προσωπικά οικογενειακά δεδομένα παρά μόνο στη δικαστική αρχή εφόσον κρίνεται απαραίτητο.

Το μεγάλο κάδρο αφορά τα παιδιά μας και θα συνεχίσω να κάνω ό,τι είναι καλύτερο για το μέλλον τους, διαφυλάσσοντας με κάθε δυνατό τρόπο την οικογένειά μας από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σίσσυ Χρηστίδου»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι στεναχωρημένη»

Την επικοινωνία που είχε με τη Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε από τον «αέρα» της εκπομπής της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Επειδή έτυχε και μίλησα μαζί της, κατάλαβα ότι είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένη, αιφνιδιασμένη και πληγωμένη ως μητέρα. Της είπα να δει το θέμα αν θέλει να πούμε κάτι άλλο, και μου είπε ότι δεν μπορεί γιατί σήμερα έχει τα παιδιά και πρέπει να τα πάει σχολείο. Μου είπε ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτά τα δεδομένα βγαίνουν στη δημοσιότητα», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Από την άλλη, η άλλη πλευρά κατάλαβα ότι ένιωσε την ανάγκη να πει ότι δεν είναι αυτός ο αδιάφορος πατέρας που πάνε να παρουσιάσουν, που δεν πληρώνει τίποτα για τα παιδιά και ότι δεν έχει χάσει», πρόσθεσε η ίδια την ώρα που ο δικηγόρος της Σίσσυς Χρηστίδου βρισκόταν στην τηλεφωνική γραμμή.

Στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή επανήλθε στο θέμα αναφέροντας: «Επειδή μίλησα μαζί της, ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένη, απογοητευμένη, μου λέει “δεν το πιστεύω ότι πρέπει να ζήσω όλο αυτό, τι θα πω στα παιδιά”. Ήταν αγχωμένη. Εγώ έχει τύχει, τον Θοδωρή τον έχω δει με τους γιους του πριν χρόνια στον στίβο και ήταν πολύ τρυφερός μπαμπάς. Και η Σίσσυ μου είπε, “εγώ θέλω να είναι με τον μπαμπά τους, θέλω να περνάνε χρόνο με τον μπαμπά τους, θέλω να θαυμάζουν τον μπαμπάς τους”».

Διαβάστε επίσης:

Χείμαρρος ο Θοδωρής Μαραντίνης: Τα χρηματικά ποσά που έχει δώσει, η συνεπιμέλεια με τη Σίσσυ και τα δάνεια

Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση: Στην Αίγυπτο με τον γιο της – «Το μίσος χτύπησε φλέβα»ΣΧΟΛΙΑ