ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεκρός έπεσε ένας άντρας στην καφετέρια του Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι χθες (24/7) ύστερα από πυροβολισμούς που δέχτηκε μπροστά στα έντρομα μάτια των υπόλοιπων θαμώνων.
Ο ηθοποιός μετά το έγκλημα, είναι σε κατάσταση σοκ.
Το μαγαζί ήταν γεμάτο από κόσμο και εκεί έγινε η άγρια δολοφονία.
Ο δολοφόνος και το θύμα ήταν μαζί και συζητούσαν σε ένα τραπέζι. Τα όσα έγιναν μετά είναι συγκλονιστικά.
Ο δράστης πυροβόλησε το θύμα του 3 φορές και τον σκότωσε εν ψυχρώ μπροστά στα μάτια του κόσμου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Μέσω της δικηγόρου κ. Παναγοπούλου, ο ηθοποιός και η σύζυγός του, Αγγελική Δαλιάνη, δήλωσαν συγκλονισμένοι.
Η ίδια μίλησε στην εκπομπή του ANT1 «Καλοκαίρι μαζί» και ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Στην ευρύτερη περιοχή της δυτικής Αττικής έχει αυξηθεί πολύ η εγκληματικότητα. Ο κ. Παπαγιάννης δεν ήταν εκεί, όμως όταν ενημερώθηκε πήγε στο σημείο».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Η Τεχεράνη δεν έχει αν θα απαντήσει στις ΗΠΑ λόγω των επιθέσεων στις πυρηνικές εγκαταστάσεις της
- Μαρινάκης για Ανδρουλάκη: Η χώρα δεν χρειάζεται ένα νέο «πρόγραμμα Θεσσαλονίκης» σε πράσινη απόχρωση
- Νέος Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ο αντιναύαρχος Χρήστος Κοντορουχάς
- Κύκλωμα απάτης κατά ΕΦΚΑ: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι επτά κατηγορούμενοι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.