• LIFE&STYLE

    Συνάντηση «μεγατόνων»: Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ κάθησαν πίσω από Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον (video)

    • NewsRoom

    Πρίγκιπας Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, πρίγκιπας Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ


    Καρέ-καρέ κατέγραψαν τα βρετανικά ταμπλόιντ την «επανένωση» του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.

    Το επαναστατικό ζευγάρι, ο Χάρι και η Μέγκαν που έκαναν ντόρο με την πρωτοφανή απόφασή τους να εγκαταλείψουν τα βασιλικά τους καθήκοντα και να μετακομίσουν στην βόρεια Αμερική, επέστρεψαν στο Λονδίνο, όπου έδωσαν το «παρών» σε μερικές εκδηλώσεις και για πρώτη φορά μετά από τέσσερις μήνες συνύπαρξαν με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ.

    Ειδικοί στη γλώσσα του σώματος ανέλυσαν με λεπτομέρεια την κάθε κίνηση των ζευγαριών, χαρακτηρίζοντας την επανένωση «όχι και τόσο ζεστή, όσο θα ήλπιζε κανείς».

    Οι Δούκες του Σάσεξ και του Κέιμπριτζ συναντήθηκαν στην εκδήλωση για την Κοινοπολιτεία της βασίλισσας Ελισάβετ στο Αβαείο του Ουεστμίνστερ.

    Με ένα υπέροχο πράσινο φόρεμα εμφανίστε η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία φαίνεται να λέει ένα «γεια» και να γνέφει ελαφρά στον Ουίλιαμ και την Κέιτ, ενώ έπαιρναν τις θέσεις τους στο αβαείο μπροστά τους.

    Με τον ίδιο τρόπο χαιρέτησε και ο Χάρι, ωστόσο ο Ουίλιαμ φάνηκε να τον αγνοεί.

    «Η ένταση του Χάρη είναι φανερή», αναφέρει η ειδικός στη γλώσσα του σώματος, Τζούντι Τζέιμς.

    «Δεν ήταν η ζεστή επανένωση που όλοι ελπίζαμε. Η ένταση στη γλώσσα του σώματος του πρίγκιπα Χάρι είναι ιδιαίτερα αισθητή. Όταν ο Χάρι έφτασε, την στιγμή που έπρεπε να αφήσει το χέρι της Μέγκαν Μαρκλ, αμέσως έπιασε την βέρα του, για να παρηγορηθεί.

    Ακόμη κι όταν έμεινε δίπλα του αφότου σταμάτησαν να κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου, του έλειπε η Μέγκαν Μαρκλ. Χρειαζόταν την υποστήριξή της. Καθώς ο Χάρι διέσχιζε τον διάδρομο της εκκλησίας, μπορεί και οι δύο να χαιρέτησαν τα παιδιά, αλλά το πρόσωπό του ήταν γεμάτο ένταση και δεν χαμογελούσε καθόλου», συμπλήρωσε η ίδια.

    Όταν δε ο πρίγκιπας Έντουαρντ σηκώθηκε ελάχιστα για να χαιρετήσει τους Κέιμπριτζ, η σύζυγός του, Σόφι, καθώς και οι Σάσεξ παρέμειναν στις θέσεις τους.

    «Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έδειχναν πολύ πιο γνήσιοι και ο Χάρι ιδιαίτερα, με ένα πραγματικά πολύ τρυφερό χαμόγελο στην Κέιτ», δήλωσε η Τζέιμς στο πρακτορείο ειδήσεων PA.

    «Καθώς έπαιρναν τις θέσει τους, ο πρίγκιπας Χάρι έκανε ένα τεράστιο χαμόγελο στην Κέιτ Μίντλετον και είπε ‘γεια’ κάτι που έδειχνε πως ήταν χαρούμενος που την έβλεπε, ενώ και η Μέγκαν Μαρκλ σήκωσε τα φρύδια της και χαμογέλασε με ένα εξίσου φιλικό τελετουργικό. Όταν όμως ήρθε η σειρά του πρίγκιπα Ουίλιαμ, μπορούσες να δεις πως ο πρίγκιπας Χάρι ήταν λίγο άκαμπτος και τα χείλη του ήταν κλειστά».

    Τη στιγμή, όμως, της αποχώρησης των υπόλοιπων μελών της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται να χαλαρώνει και όπως δήλωσε η ειδική είδαν «έναν εντελώς διαφορετικό Χάρι».

    «Όταν έφυγαν οι άλλοι βασιλικοί, ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ άρχισαν και πάλι να φέρονται όπως τους ξέρουμε, με τον Χάρι να κουβεντιάζει με τον Κρεγκ Ντέιβιντ σαν να ήταν παλιοί φίλοι και η Μέγκαν Μαρκλ άγγιξε τον Άντονι Τζόσουα στον ώμο για να τον συγχαρεί για την ομιλία του», δήλωσε και συμπλήρωσε:

    «Ο πρίγκιπας Χάρι έμοιαζε ξαφνικά σαν ένα άτομο απρόθυμο να φύγει από ένα πάρτι, κάνοντας μάλιστα και ένα thumbs up προς τον Τζόσουα, με την Μέγκαν Μαρκλ να ακουμπά τον ώμο του Χάρι, δείχνοντάς του αγάπη και στοργή. Γελώντας και λέγοντας αστεία με τους ανθρώπους έξω από το αβαείο, η ανακούφιση του Χάρι ήταν εμφανής. Ήταν πλέον πολύ πιο χαλαρός και κρατώντας το χέρι της Μέγκαν Μαρκλ έδειχνε ξανά με ένα άτομο που ένιωθε πως είχε αφήσει πίσω του τις δύσκολες στιγμές και που πλέον θα μπορούσε να γίνει ένα ‘σκέτος Χάρι’ με την γυναίκα του και το παιδί του».

    Παρατηρήθηκε ακόμη μια μεγάλη διαφορά σε σχέση με την περσινή εκδήλωση. Τότε, η Μέγκαν και ο Χάρι περίμεναν την άφιξη της βασίλισσας Ελισάβετ μαζί με τον Ουίλιαμ, την Κέιτ, τον Κάρολο και την Καμίλα.

    Φέτος όμως, κανένα ζευγάρι δεν συμμετείχε στην πομπή και απλά πήραν τις θέσεις τους περιμένοντας την βασίλισσα.

    Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ



    ΣΧΟΛΙΑ