• LIFE&STYLE

    Σήμερα η αποκάλυψη του βασιλικού μωρού της Μέγκαν και του Χάρι

    • NewsRoom

    Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ


    Το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας αναμένεται να συστήσουν σήμερα στον κόσμο που περιμένει με ανυπομονησία, η Δούκισσα Μέγκαν και ο πρίγκιπας Χάρι. Ο πρωτότοκος γιος του αγαπημένου ζευγαριού ήρθε στον κόσμο το πρωί της Δευτέρας και από τότε η Μεγάλη Βρετανία γιορτάζει με ενθουσιασμό την έλευση του μωρού.

    Λίγο μετά τη γέννηση του γιου του, ο Δούκας του Σάσεξ προμήνυε κατά τη διάρκεια των πρώτων δηλώσεών του πως «θα τα ξαναπούμε σε δυο μέρες», ενώ ήδη τα βρετανικά ΜΜΕ είναι στημένα έξω από το κάστρο του Ουίνδσορ για την μεγάλη παρουσίαση.

    Αν και παραδοσιακά μόνο Βρετανοί δημοσιογράφοι είναι προσκεκλημένοι προκειμένου να καλύψουν το γεγονός, εκπροσωπώντας τους Βρετανούς φορολογούμενους που χρηματοδοτούν την μοναρχία, σύμφωνα με την Daily Mail, η Μέγκαν επέμεινε στην παρουσία ενός αμερικανικού δικτύου και συγκεκριμένα του δικτύου CBS και της δημοσιογράφου και καλής της φίλης, Γκέιλ Κινγκ, η οποία ήταν παρούσα και στο baby shower.

    γκειλ κινγκ
    Η Γκέιλ Κινγκ κάλυψε τον γάμο της Μέγκαν και του Χάρι για το CBS

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα βρετανικά Μέσα είναι θορυβημένα με την απόφαση αυτή, καθώς δεν συμπεριλήφθηκαν Μέσα από άλλες χώρες, όπως Αυστραλία, Καναδάς και Νέα Ζηλανδία, όπου η βασίλισσα εξακολουθεί με κάποιον τρόπο να είναι αρχηγός κράτους.

    μεγκαν μαρκλ-πριγκιπας χαρι
    Χάρι και Μέγκαν

    Βέβαια, σύμφωνα με το Παλάτι, η κίνηση αυτή αντικατοπτρίζει το διεθνές ενδιαφέρον που έχει προκαλέσει η ιστορία, ενώ διευκρινίζει πως η απόφαση πάρθηκε από τους γονείς.

    μεγκαν μαρκλ
    Μέγκαν Μαρκλ

    Αναμένουμε, λοιπόν, στις επόμενες ώρες να μάθουμε το όνομα του γιου της Μέγκαν και του Χάρι, αλλά και να δούμε τις πρώτες φωτογραφίες του μαζί με τους πανευτυχείς γονείς!

    χαρι-μαρκλ
    Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς ο Χάρι και η Μέγκαν τίμησαν την πριγκίπισσα Νταϊάνα στην ανακοίνωση της γέννησης του μωρού τους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιο θα είναι το όνομα του νεογέννητου γιου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι πρώτες δηλώσεις του πρίγκιπα Χάρι μετά την γέννα της Μέγκαν (video)



    ΣΧΟΛΙΑ