• LIFE&STYLE

    Συγκλονίζει γνωστή τραγουδίστρια: Γιατί οδηγήθηκε στο Δρομοκαΐτειο (video)


    Στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου  βρέθηκε καλεσμένη η Δόμνα Κουντούρη την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο μουσικό ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Fame Story 3».

    Η λαϊκή τραγουδίστρια δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την μανιοκατάθλιψη που την οδήγησε στο Δρομοκαΐτειο.

    «Αφού ένιωσα εγώ καλά, θέλω να μιλήσω για αυτό που πέρασα, θέλω να ενημερώσω και να βοηθήσω τους ανθρώπους που περνάνε κάτι αντίστοιχο. Πρέπει να μιλάμε ανοιχτά για αυτά τα πράγματα και ιδιαιτέρως άνθρωποι που τα έχουμε βιώσει γιατί είμαστε πιο πειστικοί.

    Δεν εξαφανίστηκε κανείς από δίπλα μου όταν περνούσα δύσκολα. Είχα κάνει καλές επιλογές ανθρώπων», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

    «Το 2011 είχα μανιακό επεισόδιο. Ξέφυγα εντελώς! Έχασα τη λογική μου. Είχα μια υπερδιέγερση. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Δεν μπορούσα να μείνω σταθερά σε ένα σημείο, ήθελα να περπατάω συνέχεια. Περπατούσα σε όλη την Αθήνα ξυπόλητη. Ήταν λες και όλα λειτουργούσαν στο maximum που θα μπορούσα να λειτουργήσουν.

    δομνα κουντουρη
    Δόμνα Κουντούρη

    Γενικότερα ήμουν σε υπομανίες στο παρελθόν. Μετά που κατάλαβα τι γίνεται και αναλογίστηκα το παρελθόν μου, ήμουν άνθρωπος που ήμουν λίγο πριν τη μανία. Ας πούμε δεν κουραζόμουν. Μπορεί να ήμουν στο στούντιο μία εβδομάδα μόνο με καφέ και τυρόπιτα, χωρίς να κοιμάμαι. Αυτά είναι δείγματα υπομανίας. Δεν είναι φυσιολογικό ένας άνθρωπος να μην κοιμάται 4-5 μέρες.

    Το 12 έπαθα μια καραμπινάτη μανία γιατί είχε γίνει λάθος στην αγωγή μου και έπαιρνα μόνο αντικαταθλιπτικά χωρίς σταθεροποιητές. Εκεί έγινε ένα μπαμ τρελό. Πήγα στο Δρομοκαΐτειο, έμεινα 6 μέρες, βίωσα δύσκολες καταστάσεις. Τις πρώτες 3 μέρες κοιμόμουν. Δεν θυμάμαι τίποτα, δήλωσε η Δόμνα Κουντούρη.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Eurovision: Νούμερο ένα trend στο Youtube το «Better Love»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Βάσια Τριφύλλη εξομολογείται: «Ήμουν έγκυος και έκανα έκτρωση»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Έσβησε» 30χρονο μοντέλο



    ΣΧΟΛΙΑ