• LIFE&STYLE

    Συγκινητική αποχώρηση στο MasterChef


    Το δεύτερο μέρος του ημιτελικού είδαμε στο MasterChef το βράδυ της Δευτέρας, με έναν ακόμα παίκτη να αποχωρεί, ενώ παράλληλα διαμορφώθηκε η τελική τετράδα του φετινού διαγωνισμού μαγειρικής.

    Καθώς οδεύουμε προς την τελική ευθεία του MasterChef 5, η Μαργαρίτα, ο Διονύσης, η Μαρίνα, ο Αλέξανδρος και ο Παύλος είναι οι παίκτες που έφτασαν μέχρι και το στάδιο της πολυπόθητης πεντάδας.

    Νικήτρια του τεστ δημιουργικότητας αναδείχθηκε το φαβορί του διαγωνισμού, η Μαργαρίτα, η οποία ανέβηκε στον εξώστη και πέρασε απευθείας με το πιάτο της στην τετράδα.

    Οι υπόλοιποι τέσσερις παίκτες, όμως, κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας μια δοκιμασία αντιγραφής, κάτι που δυσκόλεψε αρκετά με αποτέλεσμα ένας από τους επίδοξους MasterChef να διαβαίνει την πόρτα της εξόδου.

    Ο λόγος για τον Παύλο Χάπιλλο, από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του φετινού διαγωνισμού, ο οποίος με τέσσερα 6αρια συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία και ήταν εκείνος που αποχώρησε.

    Τόσο ο ίδιος όσο και οι αντίπαλοί του συγκινήθηκαν με την αποχώρησή του.

    Λίγο πριν αποχωρήσει, ο Κύπριος παίκτης δήλωσε:

    «Πέρασα πολύ ωραία, όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν. Η διαφορετικότητα είναι χάρισμα. Και στους γονείς των ‘διαφορετικών’ να πω να αγαπάτε τα παιδιά σας. Γιατί η ζωή είναι δύσκολη για τους ‘διαφορετικούς’ ανθρώπους».

    Τι θα δούμε απόψε, Τρίτη

    Διαβάστε επίσης:

    «Η Φάρμα»: Η αποχώρηση και όλες οι αλλαγές που έρχονται (video)

    Mad Video Music Awards 2021: Αποκλειστικά στο MEGA για δεύτερη χρονιά

    Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (24 έως 30 Μαΐου 2021)



    ΣΧΟΛΙΑ