• LIFE&STYLE

    «Η Φάρμα»: Η αποχώρηση και όλες οι αλλαγές που έρχονται (video)

    Έλενα Τσικιτίκου


    Έπειτα από μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα με αγροτικές δουλειές, δύσκολες δοκιμασίες, συμμαχίες, απρόοπτα, αλλά και ένα… αυτοσχέδιο πάρτι, εκείνη που αποχώρησε από τη «Φάρμα» ήταν η Έλενα Τσικιτίκου.

    Αρχηγός της εβδομάδα αναδείχθηκε η Κυριακή Κατσογρεσάκη, η οποία επέλεξε ως Υπηρέτες τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο και τη Φένια Τσικιτίκου.

    Το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την ηλεκτρονική ψηφοφορία που διεξήχθη, ψήφισαν ως δημοφιλέστερη παίκτρια της εβδομάδα τη Μαρία Μιχαλοπούλου.

    Η νέα Αποστολή των παικτών ήταν να φτιάξουν ένα θερμόλουτρο δύο ξαπλώστρες και ένα τραπεζάκι. Οι παίκτες κατάφεραν να ολοκληρώσουν με επιτυχία την Αποστολή και κέρδισαν το Έπαθλο που ήταν παγωτό και σοκολάτες. Αυτή η Αποστολή ήταν η τελευταία και υπήρχε μεγάλη συγκίνηση τόσο από τον Επιστάτη όσο και από τους αγρότες.

    Στο τέλος η Μονομαχία Αποχώρησης δόθηκε μεταξύ των δύο διδύμων της Φένιας και της Έλενας, με την τελευταία να συγκεντρώνει τους λιγότερους πόντους και να βρίσκεται εκτός «Φάρμας».

    Όλα αλλάζουν!

    Από την ερχόμενη εβδομάδα, οι διαδικασίες αλλάζουν: δε θα δίνεται ασυλία λόγω δημοφιλίας, ενώ δε θα υπάρχουν υπηρέτες και αποστολή.

    Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, μέχρι οι αγρότες να φτάσουν στον ημιτελικό, οι αποχωρήσεις θα είναι διπλές! Ο αρχηγός θα δίνει τον 1ο Μονομάχο, χωρίς άλλες διαδικασίες.

    Ποιος θα καταφέρει να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό;

    Δείτε την αποχώρηση:

    Διαβάστε επίσης:

    Άγριες Μέλισσες: Μια επανασύνδεση και μια απρόσμενη συνάντηση θα φέρουν τα πάνω-κάτω

    MasterChef: Απόψε ο Β΄ Ημιτελικός – Ποιος αποχωρεί; (video)

    Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας (video)



    ΣΧΟΛΙΑ