ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για την διπλή καραντίνα που βιώνει η Σία Κοσιώνη, μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, λόγω του επαγγέλματός της, μίλησε στον Νίκο Μουτσινά και το «Καλό Μεσημεράκι: Karantina Edition».
Όπως εξομολογήθηκε η ανκοργούμαν του ΣΚΑΪ, πέρασε την καραντίνα του σπιτιού, αλλά και μια ιδιότυπη καραντίνα στο χώρο της εργασίας της.
«Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος, πολύ βαριά από άποψη δουλειάς, από άποψη ψυχολογικού φορτίου. Εμείς δεν είχαμε την καραντίνα που είχαν όλοι οι υπόλοιποι, αλλά είχαμε μια άλλη, ιδιότυπη καραντίνα.
Εγώ είχα την καραντίνα του σπιτιού, εφάρμοζα όλα όσα έπρεπε να εφαρμόσω στο περιβάλλον του σπιτιού και μέσα στον ΣΚΑΪ μια άλλη καραντίνα, γιατί εδώ έχουμε μια… εσωτερική καραντίνα.
Συνειδητοποιήσαμε όλοι μας σε αυτή την περίοδο τι είναι σημαντικό και ποιοι είναι οι σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή μας, ποιοι είναι αυτοί για τους οποίους ανησυχήσαμε περισσότερο και ποιοι είναι αυτοί που μας λείπουν», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Σία Κοσιώνη.
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Intralot και τα μυστήρια της Intracom, τι συμβαίνει με την Βιοχάλκο, o Πιέρ «έκοψε» τον υπερ-Τειρεσία, γιατί λιποθύμησε ο Γιάννος ο Α’ και η αλησμόνητη περιπέτεια της Νιάρχου με την τζαμπατζού δημοσιογράφο
- Bentley Residences στο Μαϊάμι: καθορίζοντας νέους ορίζοντες για τις κατοικίες υψηλών προδιαγραφών
- Startups: Ποιες εταιρείες «σήκωσαν» τα περισσότερα κεφάλαια το πρώτο μισό του 2025
- Η Μέρκελ πίσω από τις γραμμές: Δεν φώναξε ποτέ — τα είπε όλα με υπονοούμενα
