• media_Sonia

    Media

    Τι παίζει με την Χούκλη στην ΕΡΤ, το casus belli στις σχέσεις Κοκλώνη-Κυριακού και ποιος κόλλησε το «βγάζω από τη μύγα ξύγκι» της Κουτσαυτάκη

    • Σόνια Χαϊμαντά

    Περιεχόμενα

    Ψάχνει ο Μητσοτάκης γυναίκα για την ΕΡΤ; Ψάχνει και ο Ζούλας γυναίκα για την ΕΡΤ!!! Γενικώς… cherchez la femme…

    Το διάσημο ρεμπέτικο τραγούδι του Βασίλη Τσιτσάνη «Σερσέ λα φαμ» σιγοτραγουδούν στους διαδρόμους του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ, η διοίκηση του οποίου δεν έχει επιδείξει ενεργά αντανακλαστικά απέναντι στο ρεύμα της συμπερίληψης ως προς το γυναικείο φύλο που υπολείπεται σαφώς στο οργανόγραμμα σε θέσεις εξουσίας, τόσο δημοσιογραφικές όσο και διοικητικές.

    Ωστόσο, καθώς για την επόμενη κυβέρνηση φαίνεται ότι η πιο μεγάλη ώρα (των γυναικών) είναι τώρα… και στην ΕΡΤ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν… με το καλό παραδώσει την προεδρία ο Κωνσταντίνος Ζούλας, τη «σκυτάλη» θα κρατήσουν πιο λεπτά και επιδέξια γυναικεία χέρια που χρησιμοποιούν λιγότερο επιθετικά όπλα…

    Άλλωστε αυτός είναι και ο βασικός λόγος που αναζητείται επειγόντως γυναίκα «πρόεδρος» στο Ραδιομέγαρο: Για να αποκαταστήσει το κλίμα ειρηνικής συνύπαρξης με τους μόνιμους εργαζόμενους που έχει διαταραχθεί λόγω της κατάχρησης του δικαιώματος αξιοποίησης εξωΕΡΤΙκών δημοσιογράφων και στελεχών από την «αγορά», για να αποδίδει έναν πιο «νοικοκυρεμένο» λογαριασμό, για να μειώσει τις πιθανότητες ενός νέου «βατερλό» στην επίδοση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και φυσικά για να εξαλείψει την προοπτική επανάληψης της παταγώδους αποτυχίας της Eurovision – την οποία ο νυν πρόεδρος προσπαθεί να «ξορκίσει» με πρωτοβουλίες όπως ένα μουσικό ριάλιτι που στην κορύφωσή του θα αναδείξει τον υποψήφιο για την ελληνική συμμετοχή στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

    Αναζητείται λοιπόν μια γυναίκα με πυγμή, έμπειρη, στιβαρή, σοβαρή, αλλά πιο ευέλικτη σε λεπτά θέματα και κυρίως ειρηνοποιός και ήδη στο «τραπέζι» έχει πέσει το όνομα της δημοσιογράφου Μαρίας Χούκλη, η οποία συνεργάστηκε με το κυβερνητικό επιτελείο αλλά και της βουλευτή Σερρών Φωτεινής Αραμπατζή, πρώην κοινοβουλευτικής εκπροσώπου και πρώην υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

    Σε αναζήτηση γυναικών βρίσκεται ως Plan B όμως και ο Κωνσταντίνος Ζούλας, που πασχίζει να παραδώσει ένα καλύτερο performance για τη θέση του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων που θα μετακινηθεί στις 8 μ.μ. με τον Γιώργο Κουβαρά να παραμένει, αν ισχύσει αυτό το σενάριο, στις ενημερωτικές του εκπομπές – λόγος για τον οποίο εξαρχής είχε δεχθεί να μετακομίσει στην ΕΡΤ και πεδίο που γνωρίζει πολύ καλά από προηγούμενη εμπειρία.

    Ήδη βολιδοσκοπείται η Κατερίνα Παναγοπούλου παρουσιάστρια του δελτίου του Mega τα Σαββατοκύριακα, που ήταν επίσης ένα από τα ονόματα που τέθηκαν στο «μικροσκόπιο» της Ν.Δ. για τη θέση ενός εκπροσώπου με «γκελ» στο νεανικό κοινό.

    Παράλληλα ο Κωνσταντίνος Ζούλας δεν έχει βγάλει ποτέ από το μυαλό του τη Νίκη Λυμπεράκη που γράφει τη δική της επιτυχία στην εκπομπή της στο Mega.

    Και όλα αυτά με φόντο την πρόταση που έχει πέσει στο «τραπέζι» να υπαχθεί η ΕΡΤ είτε στο Υπουργείο Πολιτισμού είτε να τεθεί υπό τον έλεγχο ενός υπουργού Επικρατείας, αμφότερες οι προτάσεις δοκιμασμένες στο παρελθόν με λιγότερη ή περισσότερη επιτυχία.

    Στο Ραδιομέγαρο πάντως το Δ.Σ. έχει πατήσει pause για σημαντικές αποφάσεις, όπως π.χ. η τύχη των μεταδόσεων των αγώνων της Super League 2. Όλα θα κριθούν μετά τις εκλογές

    Casus belli η «προσεδάφιση» Κοκλώνη στο Open για τον Θοδωρή Κυριακού με πρώτο εξιλαστήριο θύμα τη Σοφία Αλιμπέρτη

    Το parade παρουσιαστριών από άλλα κανάλια και ο αρχιτεκτονικός εξωραϊσμός ως προϋπόθεση συνεργασίας…

    Καραμπόλες προκαλεί στην τηλεοπτική αγορά η ουρανοκατέβατη απόβαση της ομάδας «Κοκλώνη» στο Open μετά την υπογραφή συνεργασίας συμφωνητικού για τη διαχείριση και εκμετάλλευση του ψυχαγωγικού προγράμματος.

    Μπορεί ο ιδιοκτήτης της Barking Well Media να ήταν πλήρως αποδεκτός ως εκπομπάρχης (J2US) ή ως παραγωγός ακόμη και στις «πέτρινες» μέρες που διάγει μετά την έναρξη της έρευνας για απάτη σε βάρος του Δημοσίου και για ξέπλυμα χρήματος, ωστόσο αναλαμβάνοντας καθήκοντα «μικρο-καναλάρχη» στο κανάλι του Κορωπίου, υπερέβη τα εσκαμμένα και πάτησε τον… κάλο των καναλαρχών και διευθυντών προγράμματος των καναλιών με τα οποία συνεργάζεται (ΑΝΤ1, Alpha, Star, Mega).

    Σχεδόν αυτόματα αντέδρασε ο ΑΝΤ1 ο οποίος ξαναζεσταίνει τις μηχανές του ρεπορτάζ επαναφέροντας στη δημοσιότητα την υπόθεση Νίκου Κοκλώνη που ήρθε στη δημοσιότητα τον περασμένο Φεβρουάριο, περί ερευνών από την Εισαγγελία Για το Ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

    Καθώς λοιπόν όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός, «όταν μαλώνουν τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια» η ρήξη του ΑΝΤ1 με τη Barking Well Media φέρεται να απειλεί τη Σοφία Αλιμπέρτη η εκπομπή Υγείας της οποίας «Ζήσε αλλιώς» – παραγωγή της εταιρείας του Κοκλώνη – μάλλον θα ολοκληρωθεί στα 60 επεισόδια αντί για 80 που ήταν ο αρχικός προγραμματισμός. Είναι λογικό ότι καθώς τόσο ο τίτλος όσο και η παρουσιάστρια ανήκουν στην Barking Well Media, μπορεί μεταφερθεί το πρόγραμμα στο Open. Μπορεί και σε άλλο κανάλι.

    Όλα παίζονται.

    Επίσης κάποια ρεπορτάζ εναντίον του Κοκλώνη, δημοσιευθηκαν και στην ιστοσελίδα newsit.gr του Νίκου Ευαγγελάτου, αλλά εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες.

    Πρώτα μπήκαν οι interior designers, μετά θα καταφθάσει ο Τζώνυ στο Open

    Μια ομάδα που έχει συνηθίσει στη χλιδή του εμβληματικού κτηρίου του Alpha στον κόμβο της Αττικής οδού – εκεί που σήμερα στεγάζεται η Barking Well Media – δεν θα μπορούσε να στοιβαχθεί σε γραφεία που θυμίζουν την αρχιτεκτονική ρωσική πρωτοπορία (με δόγμα «η τέχνη να φθάσει στο λαό») ούτε εξάλλου και να ανεχθεί να συναγελάζεται με διάσημες παρουσιάστριες σε αίθουσες συσκέψεων και χώρους που ανάγουν στην αισθητική της εποχής που μεσουρανούσε το κίνημα του σοβιετικού κονστρουκτιβισμού.

    Έτσι η «ομάδα Κοκλώνη», έθεσε ως απαράβατο όρο συνεργασίας, ένα βαθύ lifting των κτιρίων ή έστω των κοινόχρηστων χώρων από τους οποίους θα περάσει για να διαπραγματευτεί το συμβόλαιό της η Αννίτα Πάνια για late night show.

    Στον ίδιο χώρο θα βρεθεί και η Κατερίνα Ζαρίφη για το δίωρο 10 π.μ. – 1 μ.μ. (για το καλοκαίρι) και τη ζώνη 2-3.30 μ.μ. για την επόμενη σεζόν αλλά και η Ιωάννα Μαλέσκου – στις θέσεις των εκπομπών των Ίνας Ταράντου και Μάριον Μιχελιδάκη.

    Η αρπαγή της ωραίας Μπέττυ που αποτράπηκε στο παρά 5’

    Η Μπέττυ Μαγγίρα μαρκαρίστηκε στενά από τον ΑΝΤ1, ωστόσο παραμένει στη θέση της όπως και η Ελένη Τσολάκη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου με την Ισαβέλλα Σασλόγλου και το επιτελείο της να ελέγχει το κόστος που ανέρχεται σε 6.000 και 7.000 ευρώ, αντίστοιχα, την ημέρα.

    Ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε γη και ύδωρ στην πρωταγωνίστρια του καθημερινού πρωινού, ήτοι πιο παχυλό budget και περισσότεροι συνεργάτες ενώ στην απόφαση της Μαγγίρα το αντίβαρο της ανάληψης εκπομπής Σαββατοκύριακου στην πρωινή ή στη μεσημεριανή ζώνη στον ΑΝΤ1 φάνηκε να ζύγιζε λιγότερο στην εξίσωση.

    Παράλληλα, πίεση ασκεί στην ομάδα Κοκλώνη η καλοκαιρινή εκπομπή του Open, με επικρατέστερη ημερομηνία έναρξης τη Δευτέρα 10 Ιουλίου με τον Γιάννη Μπούτο να έχει κλειδώσει προσώρας και τις Φελίστια Τσαλαπάτη και Μαριάντα Πιερίδη πηγαινοέρχονται επίσης στο υπό ανακαίνιση Open για συζητήσεις…

    Η νέα σχέση της Χρύσας Μασούρου με τον Γιώργο Λεβέντη και η ηχηρή μεταγραφή στον ΑΝΤ1+ από το e-Commerce

    Κάτω από τον Γιώργο Λεβέντη, διευθύνοντα σύμβουλο στις εταιρείες ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΕ, Μακεδονία TV ΑΕ και ANTENNA Studios ΑΕ, θα υπάγεται τελικά στο οργανόγραμμα η Χρύσα Μασούρου, νέα επικεφαλής των τηλεοπτικών πλατφορμών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα.

    Παράλληλα, ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ έκανε μια δυνατή μεταγραφή από το e-commerce τοποθετώντας στη θέση του εμπορικού διευθυντή του συνδρομητικού ΑΝΤ1+ τον Βασίλη Κωστόπουλο, μέχρι πρόσφατα Regional Omnichannel Manager · INTERSPORT Athletics S.A. του ομίλου Fourlis.

    Η Εύη Κουτσαυτάκη, το μοντέλο «2 σε 1» και ο μεταδοτικός ιός των οικονομιών κλίμακας επί των ανθρωπίνων πόρων

    Ένα μοτίβο συνεργασίας «2 σε 1» εφαρμόζει σε αρκετούς συνεργάτες της η Εύη Κουτσαυτάκη στον ΣΚΑΪ. Αρκετά προβεβλημένα στελέχη αναλαμβάνουν διπλό ή και τριπλό ρόλο εξαντλώντας στο έπακρο της υπηρεσίες τους.

    Ορισμένα παραδείγματα: Στον ΣΚΑΪ ο Παύλος Τσίμας έχει τη ραδιοφωνική του εκπομπή (Ημερολόγιο) στις 10 το πρωί, και μεσολαβούν 10 ώρες για να βγει ξανά αυτή τη φορά στο γυαλί ως σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

    Ομοίως και το τηλεοπτικό ζευγάρι Γιάννη Ντσούνος-Χρήστος Κούτρας, αφού ολοκληρωθεί η εκπομπή τους το πρωί, περιμένουν λίγες ώρες για να κάνουν ραδιοφωνικό πρόγραμμα στις 4 μ.μ.

    Στις 5 το πρωϊ ο Άκης Παυλόπουλος με τη Μαίρη Καρούση δίνουν την «Πρώτη εικόνα», στη συνέχεια πάλι ο Άκης Παυλόπουλος με τον Δημήτρη Οικονόμου αυτή τη φορά στις 6 το πρωί παρουσιάζουν την εκπομπή «Σήμερα» ενώ στις 11 το πρωϊ ξανά (μανά) ο Άκης Παυλόπουλος με τον Δημήτρη Οικονόμου σηκώνουν τα μανίκια από τη ραδιοφωνική τους εκπομπή αυτή τη φορά.

    Έναν μήνα πριν ο ΣΚΑΪ έκανε «ριφιφί» στον ΑΝΤ1, αποσπώντας τον Μάρκο Σεφερλή που όχι! δεν θα χρησιμοποιήσει μόνο στο μαγειρικό ριάλιτι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» αλλά και στην τηλεοπτική σειρά «Ορκιστείτε παρακαλώ».

    Τώρα ήρθε η σειρά του Λάμπρου Κωνσταντάρα να πάρει διπλό ρόλο στον ΣΚΑΙ: Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η οποία αλλάζει ώρα προβολής και συνεργάτες, με εξαίρεση τον Άγγελο Βουράκη αλλά και στην παρουσίαση της εκπομπής «Dot», που όλα δείχνουν πως από την επόμενη σεζόν επιστρέφει στον ΣΚΑΪ – ύστερα από μια σεζόν στο Star.

    Ενστάσεις προκαλεί το δόγμα «βγάζω από τη μύγα ξύγκι»

    Ο ιός αυτός μεταδίδεται και στα άλλα κανάλια, π.χ. στο Star με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να αναλαμβάνει πέρα από τον ρόλο του κριτή στο «MasterChef» και την παρουσίαση της «Φάρμας».

    Ήδη αντιδράσεις υπήρξαν από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που δήλωσε ότι «Δεν του αρέσει καθόλου που ο Κουτσόπουλος θα παρουσιάσει τη “Φάρμα”… Εκτός αν ο άνθρωπος είναι υπερταλέντο που δεν το ξέρουμε.

    Εγώ δηλαδή να πάω να κάνω τον κριτή του MasterChef;» δήλωσε ενώ και η Ελεονώρα Μελέτη εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της αναφέροντας ότι «υπάρχουν παρουσιαστές που είναι χωρίς δουλειά. Όταν οι άνθρωποι της τηλεόρασης δεν προστατεύουν οι ίδιοι την τηλεόραση αλλά την έχουν ανοιχτή για τον οποιονδήποτε μπορεί να έχει κάνει λίγο ντόρο σε ένα ριάλιτι, να είναι αρκετά επικοινωνιακός και ταλαντούχος όπως ο κ. Κουτσόπουλος.

    Μακάρι δηλαδή να αναδειχθεί ένα ταλέντο που τόσο καιρό η τηλεόραση το έχανε, αλλά εγώ δεν κατανοώ γιατί να συμβαίνει αυτό, τη στιγμή που υπάρχει πληθώρα άλλων παρουσιαστών οι οποίοι θα μπορούσαν να υπηρετήσουν αυτό το κόνσεπτ».

    Το ναυάγιο της Πύλου, το ναυάγιο της τηλεθέασης και η Μαρία Αναστασοπούλου που εμμένει στον προγραμματισμό

    Τι κι αν το hot θέμα συζήτησης την προπερασμένη Τετάρτη σε όλο τον κόσμο ήταν το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου… Η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Αρένα» που παρουσιάζει η Μαρία Αναστασοπούλου έκρινε ότι δεν έπρεπε να προσαρμοστεί στην επικαιρότητα, έτσι η παρουσιάστρια στήλωσε τα πόδια και ανέδειξε το προγραμματισμένο αφιέρωμα στην Υγεία, αποσπώντας ένα ασθενικό 2,5%. Κι ας είχε και Πατούλη που πουλάει.

    Ξανά Πρόεδρος της ΕΔΕΕ ο Μ. Παπαπολύζος

    Στη θέση του Προέδρου της ΕΔΕΕ επανεξελέγη ο Μανόλης Παπαπολύζος (DDB), όπως αναμενόταν. Tο υπόλοιπο Δ.Σ. έχει ως εξής: Τριαντάφυλλος Μαντάνης (UM) – αντιπρόεδρος, Δημήτρης Ρούλιας (Out of the box) – γενικός γραμματέας, Χρήστος Δαμαλάς (MSPS) – ταμίας, Χριστίνα Χοχλακίδου (FCB Gnomi), Σάκης Μελισσάρης (Frank & Fame), Θοδωρής Περδικάκης (ATTP), Ελένη Σουράνη (Socialdoo), Νίκος Σύμπουρας (Tempo OMD Hellas), Κώστας Θεοτοκάς (Atcom) και Γιώργος Καραγιάννης (2Yolk) – μέλη. Η σύνθεση των Διοικουσών Επιτροπών των τομέων έχει ως εξής: Διοικούσα Επιτροπή Διαφήμισης, Μανόλης Παπαπολύζος (DDB), Χριστίνα Χοχλακίδου (FCB Gnomi), Σάκης Μελισσάρης (Frank & Fame), Θοδωρής Περδικάκης (ATTP), Έφη Καρακίτσου (Magnet). Διοικούσα Επιτροπή Δημοσίων Σχέσεων: Δημήτρης Ρούλιας (Out of the box) Ελένη Σουράνη (Socialdoo), Γιώργος Λιμπέρης (Palladian Communications Specialists), Βασίλης Δασκαλόπουλος (Valuecom). Διοικούσα Επιτροπή Media Specialists: Νίκος Σύμπουρας (Tempo OMD Hellas), Τριαντάφυλλος Μαντάνης (Universal Media), Πέτρος Καραχάλιος (Dentsu Aegis Network Hellas), Πέτρος Μπελεσάκος (Mediacom). Διοικούσα Επιτροπή Integrated Marketing Communications: Χρήστος Δαμαλάς (MSPS), Κώστας Θεοτοκάς (ATCOM), Ελιάννα Τζοβαΐρη (Cambo Industries), Γεράσιμος Κατεβάτης (Forestview). Διοικούσα Επιτροπή Branding & Design: Γιώργος Καραγιάννης (2Yolk), Χρήστος Χέλμης (Colibri), Χρύσα Κροκίδα (Garamond) και Βαγγέλης Λιάκος (Beetroot).

    Γιώργος Γαμπρίτσος: Από το «μουσείο» της ΕΡΤ σε πραγματικό Μουσείο – όπου ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος

    Αλλαγές στη διοικητική πυραμίδα του Μουσείου Μπενάκη. Τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου αναλαμβάνει ο Γιώργος Γαμπρίτσος, ο οποίος παραλαμβάνει η σκυτάλη από τον Χάρη Σιαμπάνη, οποίος υπηρέτησε το Μουσείο Μπενάκη τα τελευταία 12 χρόνια συνεισφέροντας καταλυτικά στην ενδυνάμωσή του.

    Τον Γιώργο Γαμπρίτσο συναντήσαμε τελευταία φορά στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ, που ηγήθηκε με επιτυχία της ολικής επανεκκίνησης και αναμόρφωσης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ωστόσο τα βρόντηξε αφήνοντας τον τίτλο του στον πρόεδρο Κωνσταντίνο Ζούλα.

    Η επαγγελματική του πορεία ξεκίνησε στη δεκαετία του ’80 στο Αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS στη Νέα Υόρκη, και συνεχίστηκε στην Ελλάδα από την έναρξη της ιδιωτικής τηλεόρασης μέχρι σήμερα.

    Έχει εργαστεί σε επιτελικές θέσεις στους σημαντικότερους τηλεοπτικούς και τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς στην Ελλάδα, με σημαντική προσφορά στην ανάπτυξη της ραδιοτηλεόρασης στη χώρα. Υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος του τηλεοπτικού σταθμού MEGA Channel, Διευθύνων Σύμβουλος της DIGEA, καθώς και Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ το 2010.

    Συνέβαλε σημαντικά στη δημιουργία και στην ανάπτυξη της συνδρομητικής τηλεόρασης στη χώρα, κατέχοντας ηγετικές θέσεις επί πολλά χρόνια στη NOVA, και αργότερα στην COSMΟΤE TV.

    Έχει επίσης διατελέσει ειδικός σύμβουλος και μέλος διοικητικών συμβουλίων σε διεθνείς και σε ελληνικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις. Στα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνονται η ιστορία και ο πολιτισμός, η πολιτική και η οικονομία, οι επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις, και ο ρόλος τους στη διαμόρφωση του ανθρώπου και στην εξέλιξη των κοινωνιών.

    Αλλάζει «πρόσωπο», συνεργάτες και όνομα η εκπομπή της Φαίης Σκορδά

    Αλλαγές εκ βάθρων στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ που όπως όλα δείχνουν αναμένεται να μετατεθεί η στο δίωρο 12.00-14.00 από την επόμενη σεζόν. Στην αρχισυνταξία της εκπομπής δεν φαίνεται να συνεχίζει η Ελεάννα Τρυφίδου, καθώς θα επανακάμψει η Αγγελική Γιαννακοπούλου, που είχε την αρχισυνταξία της τα χρόνια του «Πρωινό μου» στο Mega.

    Η Αγγελική Γιαννακοπούλου τα τελευταία χρόνια ήταν επικεφαλής στο «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά και παραμένει στο σταθμό μετά την αποχώρηση του παρουσιαστή. Ο Νίκος Γεωργιάδης ήδη ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας, ενώ η Αφροδίτη Γραμμέλη δέχεται άλλες τηλεοπτικές προτάσεις. Ο Άγγελος Βουράκης θα παραμείνει στην ομάδα των «Αταίριαστων», με τους οποίους συνεργάστηκε και τη φετινή σεζόν.

    Πρόταση για το πάνελ της εκπομπής πως έχει δεχθεί ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ενώ στο τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει και το όνομα της Νάνσυς Παραδεισανού, που την τρέχουσα σεζόν συνεργάζεται με το «Γεια σου» της Μαρίας Μπακοδήμου.

    Η Εύη Κουτσαυτάκη, η Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου και ο ανελέητος πόλεμος ανακοινώσεων για τις επιδόσεις

    Με φουλ τις μηχανές δουλεύουν τα γραφεία Τύπου του ομίλου ΣΚΑΪ και της Frontpage στο πλαίσιο του πολέμου ανακοινώσεων αναφορικά με το ποιος όμιλος, ποιο ραδιόφωνο, ποια εκπομπή κάνει μεγαλύτερα νούμερα ακροαματικότητας.

    «Το 30,3% των ακροατών συντονίζεται καθημερινά στα ραδιόφωνα του Ομίλου ΣΚΑΪ» αναφέρει το επιτελείο της Εύης Κουτσαυτάκη και σχεδόν αυτόματα οι συνεργάτες της Α.Δασκαλοπουλου ερίζουν και αυτοί για την πρωτιά. Πάντως πράγματι, από την έρευνα που διενεργείται από την MRB HELLAS S.A. και την Global link S.A. σε συνεργασία με το Πάντειο Πανεπιστήμιο, προκύπτει πως για το δίμηνο από τις 3/4/2023 έως και τις 11/6/2023, τα ραδιόφωνα του Ομίλου ΣΚΑΪ, σημείωσαν σημαντική άνοδο, με μέσο μερίδιο 30,3% (676.000 ακροατές), έχοντας πλέον και τους 5 ραδιοφωνικούς σταθμούς του, στους πίνακες των ακροαματικοτήτων.

    Ειδικότερα, στην πρώτη θέση των ραδιοφώνων, παραμένει σταθερά ο ΣΚΑΪ 100.3 με 10.7% ενώ ακολουθεί ο Δίεση με 10,1%. Ρυθμός και Μελωδία (της Α. Δασκαλοπούλου) μοιράζονται την 3η θέση με 9,71% ενώ ακολουθεί ο Real FM με 9,57%.

    Στα Μέσα του Αλαφούζου ανοδική πορεία ακολούθησε και ο bwinΣΠΟΡ FM 94.6 με 8,04%. Ο νεοαποκτηθείς Pepper 96.6 παραμένει πρώτος στην προτίμηση των ακροατών στα εναλλακτικά ραδιόφωνα, με θετικό πρόσημο και ποσοστό 6,46%, ενώ εντυπωσιακή είναι και η άνοδος του ΜΕΝΤΑ 88, που κερδίζει συνεχώς έδαφος στη λίστα των top ραδιοφώνων, με μέσο μερίδιο 8,32%.

    5×5: Ποιος είναι ο Θάνος Κιούσης που θα παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι στον ΑΝΤ1;

    Είναι ο γνωστός μας Τόνι Σφήνος, που επιτέλους «κλειδώνει» για την παρουσίαση του 5×5. Θυμίζουμε ότι για την παρουσίαση του παιχνιδιού, που μέχρι πρότινος είχε ο Μάρκος Σεφερλής, επικρατέστερα ονόματα ήταν ο Φάνης Λαμπρόπουλος, ο Θάνος Κιούσης και η Κατερίνα Ζαρίφη μεταξύ μιας πλειάδας που προαλείφοντο για τη θέση που άφησε κενή ο εθνικός επιθεωρησιακός διασκεδαστής.

    «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον ουρανό»: Αρχίζουν τον Ιούλιο τα γυρίσματα του Β’ κύκλου

    Αρχίζουν τον Ιούλιο τα γυρίσματα του β’ κύκλου της επιτυχημένης σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον ουρανό» του Mega.

    Τη σκηνοθεσία έχει και πάλι ο Στάµος Τσάµης, το σενάριο είναι του Γιώργου Τσιάκκα, στο καστ θα σημειωθούν κάποιες αλλαγές ωστόσο οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς του Α’ κύκλου θα βρίσκονται και στον δεύτερο.

    Οι Πανθέοι και το αλμυρό στοίχημα του ΣΚΑΪ

    Μεγάλο στοίχημα για τον ΣΚΑΪ η παραγωγή της σειράς «Οι Πανθέοι» για τον ΣΚΑΪ που κάνει come back στη Μυθοπλασία με την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του ακαδημαϊκού Τάσου Αθανασιάδη – η δεύτερη, έπειτα από εκείνη της ΕΡΤ που προβλήθηκε πριν από περίπου 50 χρόνια.

    Τα γυρίσματα του πολυδάπανου σήριαλ αναμένεται να αρχίσουν στις 3 Ιουλίου, με σενάρια που γράφουν και ετοιμάζουν οι Ιωάννα Καννελοπούλου και Άγγελος Χασάπογλου.

    Κομβικούς ρόλους στην σειρά θα έχουν οι Κάτια Δανδουλάκη – θα κάνει την θεία της οικογένειας ενώ στην σειρά της ΕΡΤ είχε υποδυθεί την μοιραία Μάρμω Πανθέου – Αιμίλιος Χειλάκης, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Κόρα Καρβούνη, Ελένη Καρακάση, Χριστίνα Αλεξανιάν.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι Lamborghini του OPEN, η επιστροφή Λάτσιου, ο διακτινισμός της Μασούρου, ο νέος ρόλος του Γιώργου Παπαδάκη και οι ανατροπές της Κουτσαυτάκη

    Famagusta: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της μεγάλης παραγωγής του MEGA

    Εκλογές 2023: Η ώρα της απόφασης με τη δυναμική του ACTION 24

    ──────────────────

    Εκλογές 2023