• LIFE&STYLE

    Σε κακή κατάσταση ο Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια» – Τι συμβαίνει με την υγεία του (pics)


    Ανησυχητική παρουσιάζεται η εικόνα του ηθοποιού Μάθιου Πέρι, σύμφωνα με τις τελευταίες φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει, απεικονίζοντάς τον ατημέλητο και αρκετά ταλαιπωρημένο.

    Τα τελευταία χρόνια, πολλές ήταν οι φήμες που είχαν διαρρεύσει γύρω από το πρόσωπο του ηθοποιού, καθώς είχε σταματήσει να πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις και όλοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τον λόγο, για τον οποίο ο αγαπημένος «Τσάντλερ» έχει εξαφανιστεί.

    Μάλιστα, ακόμη και οι παπαράτσι δεν είχαν καταφέρει να τον εντοπίσουν για σχεδόν δύο χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, οι τελευταίες φωτογραφίες του ηθοποιού είχαν κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2017.

    Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός τον «τσάκωσε» την περασμένη Πέμπτη στη Νέα Υόρκη, με τον ηθοποιό να έχει μια εικόνα που δημιουργεί ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του.

    Ο 49χρονος ηθοποιός δεν φαινόταν στα καλύτερά του. Ήταν αρκετά ατημέλητος, τα ρούχα του ήταν λεκιασμένα και τα χέρια του πρησμένα.

    Μάλιστα, η εικόνα αυτή του ηθοποιού έρχεται σε μια περίοδο, που συζητιέται πολύ το ενδεχόμενο να υπάρξει μια επανένωση των μελών από τα Φιλαράκια και πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο Μάθιου Πέρι θα είναι σε θέση να συμμετέχει στην επανένωση αυτή.

    Υπενθυμίζεται ότι τα προηγούμενα χρόνια, ο διάσημος ηθοποιός αντιμετώπισε πολλά προβλήματα. Το 1997, εθίστηκε σε ένα πολύ ισχυρό φάρμακο, ύστερα από ένα ατύχημα που είχε με το jet ski του. Στα χρόνια που ακολούθησαν, επισκέφτηκε αρκετές φορές κέντρα αποτοξίνωσης τόσο για το αλκοόλ, όσο και για τον εθισμό του στα ναρκωτικά. Πριν λίγο καιρό, νοσηλεύτηκε για τρεις μήνες με ρήξη εντέρου.

    Οι θαυμαστές του ηθοποιού αναρωτιούνται αν υπάρχει κάτι άλλο, που βασανίζει τον ηθοποιό και πόσο ανησυχητικό είναι.

    Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες του ηθοποιού, που τραβήχτηκαν χθες:



    ΣΧΟΛΙΑ