• LIFE&STYLE

    Σάρα Ράφερτι: Στην Ελλάδα η πρωταγωνίστρια του Suits

    • NewsRoom
    Σάρα Ράφερτι

    Σάρα Ράφερτι


    Στη χώρα μας βρίσκεται η Αμερικανίδα ηθοποιός Σάρα Ράφερτι (Sarah Rafferty), γνωστή για τον ρόλο της Ντόνα στη σειρά Suits.

    Η επιτυχημένη ηθοποιός και ακτιβίστρια έφτασε στην Αθήνα προκειμένου να παραβρεθεί στο 2ο διεθνές συνέδριο «Change Makers – Fashion: The Road Ahead», που διοργανώνει η Vogue Greece, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

    Στο συνέδριο αναμένονται επί σκηνής ο δημοφιλής creative director του οίκου Balmain, Olivier Rousteing, ο κορυφαίος shoe designer και δημιουργός του ομώνυμου οίκου Christian Louboutin, αλλά και ο εμβληματικός σχεδιαστής Jean Paul Gaultier.

    Στη σκηνή θα ανέβει επίσης και η ηθοποιός Σάρα Ράφερτι, η αγαπημένη όλων Ντόνα Πόλσεν της σειράς Suits. Μια γυναίκα με έντονη ακτιβιστική δράση που αγωνίζεται για τα δικαιώματα των γυναικών, στηρίζει ιατρικές έρευνες, συγκεντρώνει χρήματα για σημαντικούς σκοπούς.

    Η διεθνής σταρ λίγες ώρες πριν το συνέδριο βρέθηκε στο ιστορικό ατελιέ της Celia Kritharioti, όπου και δοκίμασε πολλές δημιουργίες για να επιλέξει για τις επόμενες εμφανίσεις της.

    Παράλληλα φωτογραφήθηκε με τη διεθνώς καταξιωμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια, με ένα εντυπωσιακό πράσινο παλ φόρεμα.

    Σήλια Κριθαριώτη και Σαρα Ράφερτι
    Σήλια Κριθαριώτη και Σαρα Ράφερτι

    Διαβάστε επίσης:

    Όλο το cast του Suits στον παραμυθένιο γάμο της Μέγκαν Μαρκλ (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ