• LIFE&STYLE

    Σάκης Τανιμανίδης-Χριστίνα Μπόμπα: Βάφτισαν τα δίδυμα στη Μύκονο με νονούς τη Μαρίνα Βερνίκου και τον Μίλτο Καμπουρίδη

    • NewsRoom
    Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα με τις νεοφώτιστες κόρες τους

    Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα με τις νεοφώτιστες κόρες τους


    Στην κοσμοπολίτικη Μύκονο βάφτισαν τις δίδυμες κορούλες τους, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα.

    Οι προετοιμασίες για το ξεχωριστό αυτό γεγονός είχαν ξεκινήσει από αρκετούς μήνες πριν προκειμένου να είναι όλα οργανωμένα και ακριβώς όπως τα ήθελε το ζευγάρι.

    Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στον Πλατύ Γυαλό.

    Νονοί των κοριτσιών ήταν… 7! Συγκεκριμένα, τη μικρή Φιλίππα βάφτισαν ο γνωστός ηθοποιός Μάνος Γαβράς με την επιχειρηματία και φωτογράφο Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη.

    Νονοί της μικρής Αριάνας έγιναν η στενή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίδη και ο Γιώργος Καμπουρίδης.

    Η βάφτιση έγινε στον Πλατύ Γυαλό της Μυκόνου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας και τα κορίτσια πήραν τα ονόματα Αριάνα και Φιλίππα.

    Στον στολισμό της βάφτισης κυριάρχησε το χρώμα ροζ, με λευκές πινελιές. Φούξια εντυπωσιακές βουκαμβίλιες στόλιζαν τον χώρο, ενώ η κολυμπήθρα είχε ροζ τριαντάφυλλα και ορτανσίες.

    Απέναντι από το εκκλησάκι της Αγίας Άννας είχε στηθεί ένα candy bar με μακαρόν και αναψυκτικά για τους προσκεκλημένους.

    Η δεξίωση έγινε στο γνωστό εστιατόριο SantAnna. Το τραπέζι ήταν γεμάτο με γλυκά, cupcakes, παγωτά, μια τεράστια ροζ τούρτα και ασορτί λουλούδια και μπαλόνια.

    Η μπομπονιέρα της διπλής βάφτισης ήταν πολύ ιδιαίτερη. Πρόκειται για μια γλάστρα με ελιά μέσα σε μία καλοκαιρινή τσάντα, στην οποία απεικονίζονται τα δίδυμα κορίτσια μέσα σε μια πισίνα.

    Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε μια λαμπερή δημιουργία της Celia Kritharioti, που ταίριαζε με τα φορέματα των κοριτσιών της.

    Έκπληξη αποτέλεσε η παρουσία του πρώην στενού φίλου και συμπαρουσιαστή της ταξιδιωτικής εκπομπής World Party του Σάκη Τανιμανίδη, Γιώργου Μαυρίδη στη βάφτιση. Όπως φαίνεται, οι δύο άνδρες αποφάσισαν να αφήσουν στο παρελθόν τις μεταξύ τους παρεξηγήσεις.

    Διαβάστε επίσης:

    Γιώργος Μελισσανίδης-Σίσσυ Κωνσταντινίδου: Όλα όσα έγιναν στον χλιδάτο γάμο στο Πόρτο Ράφτη (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ