• LIFE&STYLE

    Σάκης Τανιμανίδης-Χριστίνα Μπόμπα: Πυρετώδεις προετοιμασίες για τη βάφτιση των διδύμων στη Μύκονο

    • NewsRoom
    Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης με τα δίδυμα παιδιά τους

    Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης με τα δίδυμα παιδιά τους


    Ένα χρόνο μετά τον ερχομό των δίδυμων παιδιών τους στον κόσμο, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ξεκινούν τις ετοιμασίες για μια πολύ ιδιαίτερη μέρα, εκείνη της βάφτισης των παιδιών τους.

    Η ιερή τελετή θα πραγματοποιηθεί στο αγαπημένο νησί του ζευγαριού, την κοσμοπολίτικη Μύκονο, εκεί όπου περνούν μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών και όχι μόνο.

    Μάλιστα, ο παρουσιαστής με τη σύζυγό του βρίσκονται από την αρχή του καλοκαιριού στο νησί των Ανέμων, με τις ετοιμασίες να κινούνται σε πυρετώδεις ρυθμούς, αν η βάφτιση έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο.

    Αναμένεται να είναι μία ημέρα που θα μείνει αξέχαστη στους ίδιους, αλλά και τους καλεσμένους τους, οι οποίοι θα ταξιδέψουν μέχρι το νησί για τη βάφτιση.

    Λεπτομέρειες για το μυστήριο δεν έχουν διαρρεύσει, όμως σύμφωνα με πληροφορίες της Real News, πρόκειται να γίνει ένα μεγάλο πάρτι, όπου η Χριστίνα και ο Σάκης θα μοιραστούν τη χαρά τους με τους αγαπημένους τους.

    Αν και στο μυαλό της Χριστίνας υπήρχε το ενδεχόμενο η βάφτιση να γίνει στη Σίφνο, όπου είχε πραγματοποιηθεί ο γάμος τους, τελικά η Μύκονος κέρδισε έδαφος στην προτίμησή τους.

    Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η γνωστή influencer μοιράζεται με τους followers της στιγμές από τις διακοπές τους μαζί με τα δύο κοριτσάκια της.

    Πρόκειται για το πρώτο καλοκαίρι που τα παίρνει μαζί της στη θάλασσα, κάτι που αποδείχτηκε απαιτητικό και κουραστικό, όπως αποκάλυψε η ίδια στα social media.

    Διαβάστε επίσης:

    Χριστίνα Μπόμπα-Σάκης Τανιμανίδης: Η θέα από το νέο σπίτι

    Σάκης Τανιμανίδης-Χριστίνα Μπόμπα: Οι πρώτες φωτογραφίες με τα δίδυμα

    Λαμπερός γάμος στα Χανιά για την Κόνι Μεταξά και τον Μάριο Καπότση



    ΣΧΟΛΙΑ