• LIFE&STYLE

    Σάκης Τανιμανίδης-Χριστίνα Μπόμπα: Η στιγμή που μαθαίνουν το φύλο των διδύμων (video)

    • NewsRoom

    Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης


    Με έναν ιδιαίτερα ξεχωριστό και γλυκό τρόπο έμαθαν το φύλο των μωρών τους, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα.

    Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο δημοφιλής παρουσιαστής και η σύζυγός του αποκάλυψαν ότι θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και μάλιστα, σε δίδυμα. Πλέον, η εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα έχει προχωρήσει και το ευτυχισμένο ζευγάρι είναι σε θέση να γνωρίζει το φύλο των μωρών, το οποίο και έμαθε μέσω μιας έκπληξης που ετοίμασαν φίλοι τους.

    Συγκεκριμένα, ο Σάκης και η Χριστίνα έπρεπε να σκάσουν δύο μπαλόνια, μέσα στα οποία βρισκόταν η πολυπόθητη απάντηση. Εν τέλει και τα δύο μπαλόνια έκρυβαν μέσα κομφετί σε ροζ χρώμα, φανερώνοντας ότι το ζευγάρι περιμένει δύο κοριτσάκια!

    «Μάθαμε τα φύλα των μωρών μας… και είμαστε τρισευτυχισμένοι! Πριν λίγες μέρες ο γιατρός μας μας έδωσε έναν κλειστό φάκελο που πήγε απευθείας στους αγαπημένους μας φίλους που μας ετοίμασαν αυτήν την υπέροχη έκπληξη στο σπίτι μας (λιγότεροι από 9)! Ανυπομονούμε για τη διπλή ευλογία που έρχεται και θέλαμε αυτήν την οικογενειακή μας στιγμή να τη μοιραστούμε με την ευρύτερη οικογένειά μας… εσάς!», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στο Instagram, όπου μοιράστηκαν το βίντεο.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Σάκης Τανιμανίδης: Τι δήλωσε για το Survivor, τον Ατζούν και τον Λιανό (video)

    Ο Σάκης Τανιμανίδης αποχαιρετά τον «κομήτη» Survivor

    Μέριλιν Μάνσον: Τον «έκοψε» η δισκογραφική του μετά τις κατηγορίες της Έβαν Ρέιτσελ Γουντ και άλλων 4 γυναικών για βιασμό και κακοποίηση



    ΣΧΟΛΙΑ