• LIFE&STYLE

    Σάκης Τανιμανίδης: Τι δήλωσε για το Survivor, τον Ατζούν και τον Λιανό (video)

    • NewsRoom

    Σάκης Τανιμανίδης


    Ποδαρικό στο ανανεωμένο Πρωινό του ΑΝΤ1 έκανε σήμερα ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος μίλησε για το νέο κεφάλαιο στη ζωή του, αλλά και το Survivor.

    Πριν μερικές εβδομάδες, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσαν ότι περιμένουν δίδυμα. Τα ευχάριστα νέα για το ζευγάρι ώθησαν τον παρουσιαστή να πάρει την απόφαση να παραμείνει δίπλα στη σύζυγό του και να μην παρουσιάσει τον φετινό κύκλο του Survivor στον μακρινό Άγιο Δομίνικο.

    Ωστόσο, ο Σάκης Τανιμανίδης ανέλαβε πλέον την παρουσίαση του νέου ριάλιτι του ΑΝΤ1, «Η Φάρμα».

    Μιλώντας στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, ο παρουσιαστής δήλωσε για τον Τούρκο παραγωγό του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί:

    «Είμαστε φίλοι καλοί, αλλά η ζωή τα φέρνει έτσι και κάποιες φορές τα προσωπικά υπερτερούν των επαγγελματικών. Δεν συνδέεται το ένα με το άλλο».

    Και εξήγησε πώς πήρε την απόφαση να μην συμμετέχει στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ:

    «Δεν ήταν εύκολη η απόφαση. Μετά από κάποιες μέρες που σκεφτόμουν πάρα πολύ και είπα: 20 χρόνια μετά θα θυμάμαι την τέταρτη φορά που πήγα να κάνω το Survivor ή τη γέννηση των δύο μου παιδιών; Εκείνη τη στιγμή, χωρίς καν να κλείσω τα μάτια μου, είπα θα μείνω στην Ελλάδα».

    Στην ερώτηση πώς το πήρε ο Ατζούν, ο παρουσιαστής απάντησε λακωνικά: «Όλα καλά. Όλα καλά», αποφεύγοντας να πει οτιδήποτε περισσότερο.

    «Δεν βλέπω το Survivor γιατί μου λείπει», παραδέχτηκε.

    Ο Σάκης Τανιμανίδης αναφέρθηκε και στον Γιώργο Λιανό.

    «Με τον Γιώργο Λιανό είμαστε πάρα πολύ φίλοι. Μιλήσαμε προχθές με βίντεο κλήση. Μου λείπει που δεν είμαι εκεί, αλλά δεν με πειράζει που το παρουσιάζει ο φίλος μου ο Γιώργος -που το παρουσιάζει και πολύ καλά μάλιστα. Το πρώτο Survivor το παρουσίασα μόνο εγώ, το δεύτερο και το τρίτο το έκανα μαζί με τον Γιώργο. Είναι πρακτικό το θέμα: το πρώτο Survivor είχε 4 επεισόδια την εβδομάδα, το δεύτερο και το τρίτο είχαν πέντε και έξι. Αυτό τώρα έχει πάλι τέσσερα», εξήγησε ο Σάκης Τανιμανίδης.

    «Μου έκανε κλικ να είμαι στον ΑΝΤ1»:

    Διαβάστε επίσης:

    Survivor: Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει τον λόγο που επιστρέφει στην Ελλάδα

    Το «Καφέ της Χαράς»χτύπησε και πάλι πρωτιά

    «Το Πρωινό»: Η νέα έναρξη με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα (video)



    ΣΧΟΛΙΑ