ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη διασκέδαση στο Καρναβάλι Ξάνθης θα αναλάβουν ο Σάκης Ρουβάς και ο Θοδωρής Φέρρης φέτος.
Οι δύο μεγάλες συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης. Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, έγιναν γνωστές οι αμοιβές που θα λάβουν οι δύο καλλιτέχνες για να τραγουδήσουν στην Ξάνθη, αλλά και το συνολικό ποσό που θα στοιχίσουν στον Δήμο Ξάνθης.
Σύμφωνα με τα χρηματικά ποσά που έχουν δημοσιευθεί και στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, η συναυλία του Σάκη Ρουβά που θα γίνει στις 6 Φεβρουαρίου, θα κοστίσει στον Δήμο της Ξάνθης το ποσό των 105.400 ευρώ συν την ηχοφωτιστική δαπάνη που κυμαίνεται ανάμεσα σε 20.000 με 30.000 ευρώ. Το ποσό που θα πάρει ο τραγουδιστής είναι 50.000€.
Ακόμα μία συναυλία θα γίνει στις 23 Φεβρουαρίου, αυτή τη φορά από τον Θοδωρή Φέρρη, η παρουσία του οποίου θα κοστίσει στον Δήμο της Ξάνθης 56.000 ευρώ.
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Χρήστος Μάστορας: Ελεύθερος αφέθηκε ο τραγουδιστής μετά την αναβολή της δίκης του
Νικόλαος Ντε Γκρες – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Στην Αρχιεπισκοπή για τις ευλογίες Ιερωνύμου (φωτό)
Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ τα έσπασε σε Ρουβά και Αργυρό (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Optima Bank για Eurobank: Σταθερό το γ’ τρίμηνο και σε «καλό δρόμο» για την επίτευξη του ετήσιου στόχου
- Χάρης Θεοχάρης: Επίθεση με φωτιά στην είσοδο του γραφείου του – «Η Δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται», τονίζει η ΝΔ
- Οριστικό τέλος στη δικαστική διαμάχη Κούστα – Γιαννικοπούλου
- Volkswagen Polo: Drift σπονδή στα 50 χρόνια ιστορίας του (video)