ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη διασκέδαση στο Καρναβάλι Ξάνθης θα αναλάβουν ο Σάκης Ρουβάς και ο Θοδωρής Φέρρης φέτος.
Οι δύο μεγάλες συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης. Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, έγιναν γνωστές οι αμοιβές που θα λάβουν οι δύο καλλιτέχνες για να τραγουδήσουν στην Ξάνθη, αλλά και το συνολικό ποσό που θα στοιχίσουν στον Δήμο Ξάνθης.
Σύμφωνα με τα χρηματικά ποσά που έχουν δημοσιευθεί και στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, η συναυλία του Σάκη Ρουβά που θα γίνει στις 6 Φεβρουαρίου, θα κοστίσει στον Δήμο της Ξάνθης το ποσό των 105.400 ευρώ συν την ηχοφωτιστική δαπάνη που κυμαίνεται ανάμεσα σε 20.000 με 30.000 ευρώ. Το ποσό που θα πάρει ο τραγουδιστής είναι 50.000€.
Ακόμα μία συναυλία θα γίνει στις 23 Φεβρουαρίου, αυτή τη φορά από τον Θοδωρή Φέρρη, η παρουσία του οποίου θα κοστίσει στον Δήμο της Ξάνθης 56.000 ευρώ.
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Χρήστος Μάστορας: Ελεύθερος αφέθηκε ο τραγουδιστής μετά την αναβολή της δίκης του
Νικόλαος Ντε Γκρες – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Στην Αρχιεπισκοπή για τις ευλογίες Ιερωνύμου (φωτό)
Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ τα έσπασε σε Ρουβά και Αργυρό (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σαουδική Αραβία: Ουρές και νεύρα έξω από τη μοναδική κάβα – Έχει ξεμείνει από προμήθειες λόγω του πολέμου
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Αποκλεισμός και πρόστιμο €10.000 από την Euroleague – Πώς αντέδρασε
- Επιτροπή Διεθνούς Εμπορίου: Οι νέοι δασμοί Τραμπ σε ευρωπαϊκά οχήματα δείχνουν την αναξιοπιστία των ΗΠΑ
- Άραξος: Η στιγμή που καταρρέει σκάλα με δημοσιογράφους σε υποδοχή αεροπλάνου (video)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.