• LIFE&STYLE

    Σάκης Ρουβάς- Κάτια Ζυγούλη: Η συγκινητική ανάρτηση από το μέρος όπου γνωρίστηκαν

    • NewsRoom
    ρουβας

    Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς


    Την πιο τρυφερή ανάρτηση έκανε η Κάτια Ζυγούλη, κατά τη διάρκεια των διακοπών της με τον σύζυγό της, Σάκη Ρουβά, στην Ελούντα της Κρήτης.

    Το ζευγάρι βρέθηκε στο σημείο, όπου γνωρίστηκε για πρώτη φορά, κατά τη διάρκεια ενός διαφημιστικού, στο οποίο συμμετείχαν, για χάρη μιας εταιρείας κινητής τηλεφωνίας. Μάλιστα, το διαφημιστικό αυτό είναι ένα από εκείνα που έμειναν αξέχαστα στο τηλεοπτικό κοινό, καθώς απεικονίζεται η Κάτια Ζυγούλη, με ένα εντυπωσιακό ρούχο, να χαστουκίζει τον Σάκη Ρουβά, μετά από μια σκηνή ζηλοτυπίας.

    Λίγο καιρό μετά το διαφημιστικό και με πλήθος σχολίων να συζητούν το πόσο ταιριαστοί έμοιαζαν στο διαφημιστικό, έγινε γνωστό ότι ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έγιναν ζευγάρι.

    Σήμερα, 15 χρόνια αργότερα, οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ενώ έχουν δημιουργήσει και μια όμορφη οικογένεια, φέρνοντας στον κόσμο τα 4 παιδιά τους.

    Αυτές τις ημέρες, το ζευγάρι επέστρεψε στο σημείο όπου ξεκίνησαν όλα, στην Ελούντα, για να απολαύσει τις διακοπές του ξέγνοιαστα, μακριά από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

    Με αφορμή την επίσκεψή τους στο σημείο, η Κάτια Ζυγούλη δημοσίευσε, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία, που απεικονίζει το ζευγάρι σε μια τρυφερή στιγμή, ενημερώνοντας τους ακόλουθούς της, μέσω της λεζάντας, ότι βρίσκονται στο σημείο που γνωρίστηκαν.

    «Εδώ που άρχισαν όλα!», έγραψε και αμέσως τα likes «έπεσαν» βροχή!

    Δείτε την ανάρτηση της Κάτιας Ζυγούλη:



    ΣΧΟΛΙΑ