• LIFE&STYLE

    Rise: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

    • NewsRoom
    Η οικογένεια Αντετοκούνμπο

    Πηγή: Twitter @Giannis_An34


    Η νέα ταινία της Disney+ με τίτλο “Rise”, παρουσιάζει τη ζωή και την πορεία της οικογένειας Αντετοκούνμπο από την Αθήνα μέχρι τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

    H ταινία, με γυρίσματα και στην Ελλάδα, αφηγείται την πορεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με έμφαση στα παιδικά του χρόνια στη Νιγηρία, το ταξίδι της οικογένειάς του στην Ελλάδα αλλά και το όνειρο που έγινε πραγματικότητα για τους τρεις αδερφούς, Γιάννη, Θανάση και Κώστα, να παίξουν στο NBA.

    Στην ταινία “Rise” τον Γιάννη υποδύεται ο πρωτοεμφανιζόμενος Uche Agada, την μητέρα του Βερόνικα, η Yetide Bataki (This is Us, American Gods), τον πατέρα του Τσαρλς, ο Dayo Okeniyi, ενώ τους Θανάση, Άλεξ και Κώστα Αντετοκούνμπο, θα υποδυθούν οι Ral Agada, Elijah Sholanke, και Jaden Osimuwa.

    Γυρίσματα για την ταινία έχουν πραγματοποιηθεί και στην Ελλάδα και ειδικά σε διάφορες γειτονιές της Κυψέλης και στα Σεπόλια με το συνολικό budget να ξεπερνά τα 16 εκατ. ευρώ.

    Ο ελληνικός τίτλος της ταινίας είναι «Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο»

    Δείτε το trailer:

    Σε σχετική ανάρτηση στο Twitter η Disney αναφέρει:

    «Οικογένεια. Αφιέρωση. Αφοσίωση. “Άνοδος” μία ταινία του DisneyPlus βασισμένη στις πραγματικές εμπειρίες της ζωής του σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο, και της οικογένειάς του, η οποία θα κάνει ντεμπούτο το 2022».

    To «Rise» θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιουνίου στο Disney+, αλλά στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει νωρίτερα, συγκεκριμένα στις 14 Ιουνίου.

    Η αφίσα της ταινίας: 

    Διαβάστε επίσης:

    Νέες ταινίες στους κινηματογράφους: Δράματα, θρίλερ, πολεμικές επιχειρήσεις και ένα κλασικό αριστούργημα



    ΣΧΟΛΙΑ