• LIFE&STYLE

    Ράνια Θρασκιά: Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος (pics)

    • NewsRoom

    Ράνια Θρασκιά


    Μετά το τέλος που έβαλε στο γάμο της με τον Αντρέα Φωτόπουλο, η Ράνια Θρασκιά βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο ενός καρδιοχειρουργού. Η όμορφη παρουσιάστρια και σύμβουλος ψυχικής υγείας φαίνεται πως προχώρησε τη ζωή της και διανύει μία υπέροχη περίοδο γεμάτη αγάπη και ευτυχία.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News, η Ράνια Θρασκιά είναι ερωτευμένη με τον 45χρονο καρδιοχειρουργό, Ιωάννη Παραλίκα, ο οποίος είναι επιμελητής χειρουργός θώρακος και καρδιάς στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

    Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι εμφανίστηκε για πρώτη φορά πριν μερικές εβδομάδες στο νυχτερινό μαγαζί όπου τραγουδούσαν η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας. Οι δυο τους κάθισαν απέναντι και όχι δίπλα-δίπλα γιατί δεν θέλησαν να προκαλέσουν την προσοχή των θαμώνων και των φωτογράφων, κάτι τελικά δεν κατάφεραν να αποφύγουν.

    Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της βραδιάς και όσο η ατμόσφαιρα γινόταν πιο κεφάτη σε συνδυασμό με το ποτό, οι δυο τους άρχισαν να χαλαρώνουν και να ανταλλάσσουν ερωτικές ματιές και να συμπεριφέρονται σαν να μην υπήρχε κανείς γύρω τους.

    Η Ράνια και ο Ιωάννης φαίνεται πως είναι ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο και ο ένας έχει βρει στον άλλον όλα όσα έψαχνε.

    Ράνια Θρασκιά και Ιωάννης Παραλίκας
    Ράνια Θρασκιά και Ιωάννης Παραλίκας

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η μεγάλη εμφάνιση των Maroon 5, Travis Scott, Big Boi και… Μπομπ Σφουγγαράκη στο 53ο Super Bowl

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννης Κούστας – Δήμητρα Μέρμηγκα: Χολιγουντιανή βάπτιση στην Κέρκυρα για τη μικρή Κατερίνα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έκπληξη: Το ποσό-«μαμούθ» που προσφέρει το Ισραήλ στη Μαντόνα για να εμφανιστεί στη Eurovision



    ΣΧΟΛΙΑ