ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παρά την κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και τον ΣΚΑΪ, οι «Ράδιο Αρβύλα», μέσω του Youtube διέθεσαν το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής τους.
Τις τελευταίες μέρες, ο Αντώνης Κανάκης απασχόλησε τα μέσα λόγω της κόντρας που έχει ξεσπάσει μεταξύ εκείνου και των στελεχών του ΣΚΑΪ. Αφού, λοιπόν, οι Ράδιο Αρβύλα βρίσκονται χωρίς τηλεοπτική στέγη, αποφάσισαν να κάνουν πρεμιέρα όχι σε κάποιον τηλεοπτικό σταθμό, αλλά διαδικτυκά μέσω YouTube.
Στην εισαγωγή του επεισοδίου έγραψαν χαρακτηριστικά:
«Αυτό είναι το πρώτο διαδικτυακό επεισόδιο «Ράδιο Αρβύλα» στην 12ετή ιστορία της εκπομπής. Φτιάχτηκε με λιγότερα μέσα, έχει μικρότερη διάρκεια, είναι πιο «χειροποίητο», αλλά ελπίζουμε έστω και έτσι να σας αρέσει.
Σε αυτό το επεισόδιο θα σας παρουσιάσουμε το υλικό που δημιουργήσαμε από Οκτώβριο, ως Δεκέμβριο σχετικά με το πρόγραμμα – έμπνευση: GNTM.
Θα προσπαθήσουμε να επανέλθουμε με ένα ζωντανό live streaming επεισόδιο επικαιρότητας (ελπίζουμε να τα καταφέρουμε). Ας «ζεσταθούμε» όμως με το ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ – GNTM TOP 16 – Μοιραστείτε το…».
Δείτε εδώ όλο το επεισόδιο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- H πρόταση βόμβα Σαμαρά στον Κ.Μ., το… dabate στο Πεντάγωνο, ο Greg και ο «γαλάζιος» γάμος και ο καβγάς για ένα SMS
- Jumbo: Ελκυστικό προφίλ ρίσκου/απόδοσης και νέα τιμή – στόχο στα 34,07 ευρώ ανά μετοχή
- Αποκάλυψη: Ελληνικό Fund «σηκώνει» 250 εκατ. δολ. για αθλητικές business – Τι συμβαίνει με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός
- Χρέη πτωχευμένης εταιρείας: Πότε απαλλάσσεται ο CEO και πώς να εξασφαλίσει ότι δεν θα ευθύνεται