• LIFE&STYLE

    My Style Rocks: Η Φωτεινή Τράκα «τρέχει» στα δικαστήρια τον ΣΚΑΪ (video)

    • NewsRoom

    Φωτεινή Τράκα, νικήτρια του My Style Rocks 2


    Νομικά κατά του ΣΚΑΪ και της τουρκικής παραγωγής Acun Medya στράφηκε η περσινή νικήτρια του My Style Rocks 2, Φωτεινή Τράκα.

    Όπως καταγγέλλει η ίδια, ακόμα δεν έχει λάβει το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε από το ριάλιτι μόδας, μετά τη νίκη της.

    «Η αλήθεια είναι ότι το θέμα το έχω κινήσει νομικά και αν είναι να κάνω δήλωση πάνω σε αυτό θα κάνω μόνο με το δικηγόρο μου. Μπήκα σε αυτό το πράγμα με ένα σκοπό, ήξερα ότι έχω τις δυνατότητες και τις δυνάμεις να πετύχω το στόχο. Δεν είναι μόνο η Acun σε αυτό το κομμάτι εμπλέκονται και άλλοι φορείς», ανέφερε η Φωτεινή Τράκα μιλώντας στην κάμερα του «Ευτυχείτε».

    «Υπήρχε το εβδομαδιαίο budget και κάποιες νίκες, δηλαδή όποια κέρδιζε όλη την εβδομάδα κέρδιζε και ένα παραπάνω ποσό. Όλα αυτά τα λεφτά πηγαίνανε ξεκάθαρα για τις ανάγκες του show. Δεν είναι κάτι που μου έχει αφήσει ευχάριστη ανάμνηση, ενώ θα μπορούσε να είχα πάρα πολύ όμορφη ανάμνηση από αυτό», δήλωσε η ίδια.

    Υπενθυμίζεται ότι η Φωτεινή Τράκα δεν είναι η μόνη που βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον ΣΚΑΪ, αλλά και ο Αντώνης Κανάκης έχει κινηθεί κατά του σταθμού για το «Ράδιο Αρβύλα», το οποίο δεν προβλήθηκε ποτέ.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ