• LIFE&STYLE

    Αντώνης Κανάκης – ΣΚΑΪ: Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους

    • NewsRoom
    αντωνης κανακης

    Αντώνης Κανάκης


    Στα δικαστήρια οδηγείται το «διαζύγιο» του Αντώνη Κανάκη και των εκπομπών «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

    Με μία λιτή ανακοίνωση, ο σταθμός του Φαλήρου απάντησε στον παρουσιαστή, εκφράζοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, όπου αποφάσισε να προσφύγει ο Αντώνης Κανάκης.

    Πάντως, ο  ΣΚΑΪ δεν είχε τοποθετηθεί επίσημα για τους λόγους της λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.  Στην ανακοινωσή του ο τηλεοπτικός σταθμός αναφέρει τα εξής:

    «Ο ΣΚΑΪ ιστορικά σέβεται και τηρεί όλους τους όρους που διέπουν κάθε συνεργασία του. Το ίδιο έπραξε και για τις εκπομπές ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ – ΒΙΝΥΛΙΟ και τη συνεργασία του με τον κ. Κανάκη. Καθένας έχει δικαίωμα να προσφεύγει στα Δικαστήρια. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής Δικαιοσύνης».

    Η ανακοίνωση ήλθε λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό από την δικηγόρο του Αντώνη Κανάκη, Χριστίνα Παναγουλέα, ότι ο παρουσιαστής θα κινηθεί νομικά εναντίον του ΣΚΑΪ.

    Συγκεκριμένα η δικηγόρος μιλώντας στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» στο Star ανέφερε τα εξής:

    «Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον Τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ανακριβή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι η ακριβώς αντίστροφη. Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια».



    ΣΧΟΛΙΑ