Με την επιστροφή του Big Brother στην ελληνική τηλεόραση, ο ΣΚΑΪ επιθυμεί διακώς και την επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου.
Ο αγαπημένος παρουσιαστής, ο οποίος πρόσφατα έχασε τον αδελφό του, Θάνο Μικρούτσικο, μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε, αναρρώνει σπίτι του.
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΚΑΪ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ανδρέα Μικρούτσικο προκειμένου να βρουν τον ιδανικό ρόλο γι’ αυτόν ώστε να συμμετέχει στο ριάλιτι εγκλεισμού.
Στην εκπομπή «Πρωινό», η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε ότι:
«Φεύγει ολοκληρωμένη η πρόταση για το Big Brother από τον ΣΚΑΪ για την εταιρεία παραγωγής. Στην Endemol ξέρουν τον Ανδρέα και λένε ότι δεν πρέπει να είναι η φωνή του Big Brother γιατί είναι γνώριμη, η φωνή πρέπει να είναι άγνωστη για τους παίκτες.
Στον ΣΚΑΪ όμως θέλουν πολύ τον Αντρέα και είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και προτείνουν στον Αντρέα να κάνει κάποια guests. Του πρότειναν να κάνει κάποια περάσματα. Αν όλα πάνε καλά με την υγεία του και δεχτεί θα τον δούμε».
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=DJrCxQ9YR24
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Louboutin: βάζει φωτιά στη Formula 1
- Cartier Panthère και η ελληνική επιρροή στην υψηλή κοσμηματοποιία
- Ένα στέμμα σε μορφή νομίσματος: Το ακριβότερο συλλεκτικό νόμισμα του κόσμου βγαίνει σε δημοπρασία
- Η κουρασμενη αγορά, ο επίμονος Αθανασίου και η super Lamda, ο happy Στουρνάρας, πόσα λεφτά βγάζει ο Προκοπίου από τους καφέδες, η κατήφεια στην ΝΔ λόγω Λοβέρδου, τα τριτοτέταρτα ραντεβού Κικίλια και το showdown Ολγας – Μίνωα
