• LIFE&STYLE

    Η πτώση του τραπεζίτη: Απο το Citi του Λονδίνου στο βούρκο του αρρωστημένου πάθους


    Rurik Jutting: Σε ηλικία μόλις 30 ήταν ένας επιτυχημένος τραπεζίτης της Bank of America-Merrill Lynch με μισθό £350.000 το χρόνο και όπως όλα έδειχναν, είχε ό,τι ήθελε στη ζωή.

    Τελικά, όμως, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και ο Jutting από ευκατάστατος τραπεζίτης του Citi έγινε γνωστός τις τελευταίες ώρες για δυο φρικιαστικές δολοφονίες. Το πάθος του για τα νεαρά call girls και τα ναρκωτικά, τον μετέτρεψαν σε ένα κτήνος, που δε δίστασε να κρατά αιχμάλωτη επί 3 ημέρες μια 23χρονη μητέρα, βιάζοντας και βασανίζοντας την, μέχρι τη στιγμή που της έκοψε το λαιμό.

    Ποιος είναι ο Rurik Jutting;

    Ο αρρωστημένος τραπεζίτης μεγάλωσε στην κομητεία Surrey. Η μητέρα του, Helen, ήταν νηπιαγωγός, προτού ανοίξει μαγαζί με milkshakes στο Woking. Ο πατέρας του, Graham, ήταν μηχανικός.

    Από τα τέσσερα έως τα οκτώ του, ο Jutting ήταν εσώκλειστος, ενώ έπειτα πήγε στο Abberley Hall, ένα οικοτροφείο στο Worcestershire, ενώ συνέχισε τις σπουδές του στο Winchester College, με δίδακτρα £34.000 το χρόνο. Στο σχολείο τον αποκαλούσαν δολοφόνο, καθώς το όνομά του γραμμένο ανάποδα, δηλαδή, «Kirur», σήμαινε ακριβώς αυτό. Κάποια χρόνια αργότερα, θα επιβεβαίωνε με τον χειρότερο τρόπο το παρατσούκλι αυτό.

    Έπειτα, φοίτησε στο Cambridge, το 2005, όπου εντάχθηκε στο club κωπηλασίας. Το 2008, μετά την αποφοίτησή του, εργάστηκε στη Barclays και συγκεκριμένα στην ομάδα Structured Capital Markets (SCM).  Το καλοκαίρι 2013 μετακόμισε στο Hong Kong, όπου ξεκίνησε να δουλεύει στην Bank of America Merrill Lynch, με μισθό  £350.000.

    killer

    Βέβαια, ενώ όλα έβαιναν καλώς στα επαγγελματικά του, στην προσωπική του ζωή ο Jutting είχε πολλά προβλήματα. Λίγο πριν μετακομίσει στην Κίνα, είχε χωρίσει με την αρραβωνιαστικιά του, γιατί είχε υποψίες ότι τον απατούσε και έψαχνε παρηγοριά στις αγκαλιές διάφορων call girl. O σαδιστής τραπεζίτης έδινε μέχρι και £2,000 τη βραδιά σε φαγητό και ποτά, ενώ πάντα είχε για παρέα πολλά κορίτσια, τα οποία φυσικά χρυσοπλήρωνε.

    Πως ήταν ο Rurik Jutting;

    bale
    Σκηνή από την ταινία American Psycho

    Ένας συμμαθητής του από το σχολείο, τον είχε χαρακτηρίσει “περίεργο” και “καθόλου δημοφιλή”, ενώ οι συμφοιτητές του τον θεωρούσαν αλαζόνα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η δήλωση ενός πρώην φίλου του Jutting, που τον συνέκρινε με τον τραπεζίτη serial killer Patrick Bateman, που ενσαρκώθηκε από τον Christian Bale το 2000, στην ταινία American Psycho. Κανένα, βέβαια, δεν πίστευε πως θα ταίριαζε τόσο πολύ στον χαρακτήρα της ταινίας. “Έκανε χρήση κοκαΐνης με πόρνες, στο πολυτελές διαμέρισμά του, προσπαθώντας να αποδείξει πόσο άνδρας και αρρενωπός είναι, όπως ακριβώς και ο Bateman.”

    Όλοι νόμιζαν πως ήξεραν τον τραπεζίτη, όμως κανένας δεν είχε πιστέψει στο τέρας που έκρυβε μέσα του.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στη Βρετανία: Τραπεζίτης της Bank of America-Merrill Lynch βίαζε επί 3 μέρες και έσφαξε 23χρονο call girl

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η κυρία είναι βρυκόλακας! Ανακαλύψτε την σκοτεινή σας πλευρά αυτό το χειμώνα (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ουρές για να αγοράσουν το μπουκάλι κονιάκ των 3.000 ευρώ! Η Remy Martin ανοίγει νέα καταστήματα σε Ευρώπη και ΗΠΑ



    ΣΧΟΛΙΑ