• LIFE&STYLE

    Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ: Χαμογελαστοί μετά το Megxit (video)

    • NewsRoom
    Πρίγκιπας Ουίλιαμ


    Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλεντον έκαναν την πρώτη εμφάνιση μετά το Megxit και δε φαινόντουσαν καθόλου λυπημένοι.

    Τον ρόλο του καλού ζευγαριού της βασιλικής οικογένειας θέλουν να παίξουν ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ, καθώς μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει με τους Χάρι και Μέγκαν, αναλαμβάνουν δράση με σκοπό να κρατήσουν το παλάτι ενωμένο.

    Όπως έγινε γνωστό, ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge επέλεξαν σήμερα να κάνουν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση. Υπενθυμίζεται ότι τελευταία φορά οι Βρετανοί τους είχαν δει μαζί σε εκδήλωση τον Νοέμβριο.

    Το ζευγάρι πήγε στο Bradford και επισκέφτηκε μία κοινότητα που στόχο έχει να φέρνει κοντά παππούδες και γιαγιάδες με τα εγγόνια τους. Ο συμβολισμός ήταν τέτοιος που πολλοί σκέφτηκαν ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή της συγκεκριμένης δράσης.

    Όπως γράφουν οι βρετανικές εφημερίδες, Ουίλιαμ και Κέιτ θέλουν να στείλουν μήνυμα ενότητας και να δείξουν ότι εκείνοι θα δώσουν το καλό παράδειγμα και θα μείνουν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους ως μέλη της οικογένειας αλλά και ως «βασιλείς εν αναμονή».

    Δείτε το βίντεο από την κοινή τους εμφάνιση…



    ΣΧΟΛΙΑ