ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δε θέλουν να περιληφθούν στο σενάριο της δημοφιλούς σειράς του Netflix «The Crown» σε περίπτωση που φτάσει ως το σήμερα.
Σύμφωνα με τη βιογράφο Άντζελα Λέβιν, η οποία βιογραφεί τον πρίγκιπα Χάρι στο βιβλίο «Harry: A Biography of a Prince», ο Χάρι θέλει να βεβαιωθεί πως η σειρά δεν θα φτάσει μέχρι την ζωή του.
«Ο Χάρι, όταν πήγα να του πάρω συνέντευξη στο παλάτι, το πρώτο πράγμα που μου είπε όταν χαιρετηθήκαμε, ήταν: «Παρακολουθείς το The Crown;» είπε η βιογράφος σε εκπομπή που εμφανίστηκε με σκοπό να μιλήσει για τη βιογραφία που ετοιμάζει.
«Κι επειδή εκείνη την εποχή δεν την παρακολουθούσα, ένιωσα πολύ αμήχανα και μου είπε: «θα βεβαιωθώ πως θα την σταματήσω προτού φτάσει σε μένα».
Ωστόσο, νωρίτερα αυτό τον μήνα, ο εκτελεστικός παραγωγός της σειράς «The Crown» Σουζάν Μάκι δήλωσε: «Για να είμαι ειλικρινής, οποιαδήποτε κι αν είναι η συνέχεια του The Crown μετά από αυτό που κάνουμε, αμφιβάλλω εάν θα φτάσει ποτέ στο σήμερα. Νομίζω πως πιθανότατα δεν θα ταξιδέψουμε στο σήμερα».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Νέα άνοδο στις τιμές μετά τα χτυπήματα της Ουκρανίας σε ρωσικά διυλιστήρια
- Δολοφονία Τσάρλι Κερκ: Αποδόθηκαν κατηγορίες στον Τάιλερ Ρόμπινσον – Τη θανατική καταδίκη θα επιδιώξει ο εισαγγελέας
- Νετανιάχου: «Δικαιολογημένο» το χτύπημα κατά ηγετικών στελεχών της Χαμάς στη Ντόχα
- FED: Ο σύμβουλος του Τραμπ, Στίβεν Μιράν, ανέλαβε καθήκοντα και συμμετέχει στη συνεδρίαση της FOMC
