ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δε θέλουν να περιληφθούν στο σενάριο της δημοφιλούς σειράς του Netflix «The Crown» σε περίπτωση που φτάσει ως το σήμερα.
Σύμφωνα με τη βιογράφο Άντζελα Λέβιν, η οποία βιογραφεί τον πρίγκιπα Χάρι στο βιβλίο «Harry: A Biography of a Prince», ο Χάρι θέλει να βεβαιωθεί πως η σειρά δεν θα φτάσει μέχρι την ζωή του.
«Ο Χάρι, όταν πήγα να του πάρω συνέντευξη στο παλάτι, το πρώτο πράγμα που μου είπε όταν χαιρετηθήκαμε, ήταν: «Παρακολουθείς το The Crown;» είπε η βιογράφος σε εκπομπή που εμφανίστηκε με σκοπό να μιλήσει για τη βιογραφία που ετοιμάζει.
«Κι επειδή εκείνη την εποχή δεν την παρακολουθούσα, ένιωσα πολύ αμήχανα και μου είπε: «θα βεβαιωθώ πως θα την σταματήσω προτού φτάσει σε μένα».
Ωστόσο, νωρίτερα αυτό τον μήνα, ο εκτελεστικός παραγωγός της σειράς «The Crown» Σουζάν Μάκι δήλωσε: «Για να είμαι ειλικρινής, οποιαδήποτε κι αν είναι η συνέχεια του The Crown μετά από αυτό που κάνουμε, αμφιβάλλω εάν θα φτάσει ποτέ στο σήμερα. Νομίζω πως πιθανότατα δεν θα ταξιδέψουμε στο σήμερα».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σταύρος Παπασταύρου: Επίσκεψη στις ΗΠΑ – Συναντήσεις με Chevron και ExxonMobil
- Dorian LPG (Τζον Χατζηπατέρας): Παρέλαβε το νεότευκτο Areion – Εξασφάλισε και δάνειο από την Citibank ύψους 62,9 εκατ. δολαρίων
- Σε αυξημένη ετοιμότητα ο ΕΟΦ για πιθανές ελλείψεις φαρμάκων, λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή – Που εντοπίζεται ο μεγαλύτερος κίνδυνος
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Πώς ξεκίνησε η έρευνα της ΕΛΑΣ – Τι είπαν στην ανώνυμη καταγγελία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.