• LIFE&STYLE

    Πρίγκιπας Χάρι: Θα συμπεριληφθεί η ζωή του στο σενάριο του «The Crown»;

    • NewsRoom


    Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δε θέλουν να περιληφθούν στο σενάριο της δημοφιλούς σειράς του Netflix «The Crown» σε περίπτωση που φτάσει ως το σήμερα.

    Σύμφωνα με τη βιογράφο Άντζελα Λέβιν, η οποία βιογραφεί τον πρίγκιπα Χάρι στο βιβλίο «Harry: A Biography of a Prince», ο Χάρι θέλει να βεβαιωθεί πως η σειρά δεν θα φτάσει μέχρι την ζωή του.

    «Ο Χάρι, όταν πήγα να του πάρω συνέντευξη στο παλάτι, το πρώτο πράγμα που μου είπε όταν χαιρετηθήκαμε, ήταν: «Παρακολουθείς το The Crown;» είπε η βιογράφος σε εκπομπή που εμφανίστηκε με σκοπό να μιλήσει για τη βιογραφία που ετοιμάζει.

    «Κι επειδή εκείνη την εποχή δεν την παρακολουθούσα, ένιωσα πολύ αμήχανα και μου είπε: «θα βεβαιωθώ πως θα την σταματήσω προτού φτάσει σε μένα».

    Ωστόσο, νωρίτερα αυτό τον μήνα, ο εκτελεστικός παραγωγός της σειράς «The Crown» Σουζάν Μάκι δήλωσε: «Για να είμαι ειλικρινής, οποιαδήποτε κι αν είναι η συνέχεια του The Crown μετά από αυτό που κάνουμε, αμφιβάλλω εάν θα φτάσει ποτέ στο σήμερα. Νομίζω πως πιθανότατα δεν θα ταξιδέψουμε στο σήμερα».



    ΣΧΟΛΙΑ