• LIFE&STYLE

    Πρίγκιπας Χάρι: Πως αντέδρασε όταν τον ρώτησαν για το Megxit (pics)

    • NewsRoom
    Πρίγκιπας Χάρι

    (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)


    Την πρώτη του εμφάνιση μετά το Megxit έκανε ο πρίγκιπας Χάρι, παρακολουθώντας παιδιά να παίζουν ράγκμπι στον κήπο του ανακτόρου του Μπάκιγχαμ.

    Ο πρίγκιπας Χάρι έκανε σήμερα την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το οικογενειακό συμβούλιο κατά το οποίο έλαβε την άδεια της βασίλισσας Ελισάβετ να αναζητήσει μαζί με την Αμερικανίδα σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, ένα «περισσότερο ανεξάρτητο» από την βασιλική οικογένεια μέλλον.

    Μάλιστα έκανε και την κλήρωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του αθλήματος το 2021.

    Η εκδήλωση είναι πιθανόν η τελευταία βασιλική του υποχρέωση πριν ο ίδιος και η σύζυγός του ξεκινήσουν την «μεταβατική περίοδο» προς τους νέους τους ρόλους.

    Ο πρίγκιπας Χάρι γέλασε όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το Megxit.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, ο πρίγκιπας Χάρι γέλασε δυνατά όταν τον ρώτησαν πώς πάνε οι συζητήσεις για τον ρόλο του στη βασιλική οικογένεια, μετά το Megxit.

    Ο βασιλικός ανταποκριτής της Express, Ρίτσαρντ Πάλμερ, έγραψε στο twitter: «Ο πρίγκιπας Χάρι αγνόησε τις ερωτήσεις των ΜΜΕ σχετικά με το πώς προχωρούν οι συζητήσεις για το μέλλον του καθώς και της Μέγκαν.

    Είχε την πλάτη του γυρισμένη προς τα εμάς εκείνη τη στιγμή, αλλά μου είπε ένας συνάδελφος από την άλλη πλευρά ότι ο Χάρι γέλασε δυνατά όταν του έγινε η πρώτη ερώτηση».

    Ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται ακόμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, έχει επιστρέψει στον Καναδά, όπου βρίσκεται και ο γιος τους Άρτσι.

    Υπενθυμίζεται πως μετά τη συνάντηση των μελών της βασιλικής οικογένειας στο Σάντριχαμ, η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε τις ευχές της στο πριγκιπικό ζεύγος για τη νέα του ζωή, υποστηρίζοντας ότι ακόμη υπάρχουν διαδικασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν.

    Χθες, ο πρίγκιπας Χάρι «έσπασε» τη σιωπή του μετά την απόφαση του ίδιου και της Μέγκαν Μαρκλ να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και ανέβασε βίντεο στο Instagram, κάνοντας έτσι την πρώτη του δήλωση μετά το Megxit.

    Ωστόσο, δεν σχολίασε το θέμα, αλλά μίλησε για τη Γερμανία, η οποία θα φιλοξενήσει τα Invictus Games το 2022.

    «Η Γερμανία αποτελεί βασικό κομμάτι της οικογένειας των Invictus Games από την αρχή, το 2014 και γνωρίζω ότι θα αποτελέσουν υποδειγματικούς οικοδεσπότες για να αναδείξουν τι κάνουν τα αθλήματα γι’ αυτούς τους εμπνευσμένους άνδρες και γυναίκες στην ανάρρωσή τους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρίγκιπας Χάρι.

    Πρόσθεσε: «Ελπίζω ότι όλοι στη Γερμανία είναι έτοιμοι για μια θαυμάσια εβδομάδα αθλητισμού».

    Δείτε τις φωτογραφίες από την εκδήλωση…



    ΣΧΟΛΙΑ