• LIFE&STYLE

    Πρίγκιπας Άντριου: Στον «αέρα» τα σχέδια γάμου της κόρης του μετά το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης

    • NewsRoom


    Η εμπλοκή του ονόματος του πρίγκιπα Άντριου σε ένα από τα αμέτρητα σκάνδαλα του Τζέφρι Έπσταϊν δεν διέλυσε μόνο την δικιά του εικόνα αλλά, όπως φαίνεται,  και τον ονειρεμένο πριγκιπικό γάμο που σχεδίαζε τόσο καιρό η κόρη του, Βεατρίκη!

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Mirror και του βιογράφου, Christopher Warwick, δεν είναι απίθανο ο γάμος της κόρης του πρίγκιπα Άντριου, Βεατρίκης, και του αρραβωνιαστικού της, Edoardo Mapelli Mozzi, να γίνει τελικά σε στενό οικογενειακό κύκλο, μακριά από το Ηνωμένο Βασίλειο. Και κυρίως μακριά από τον βρετανικό Τύπο, ο οποίος ήδη έχει στον στόχαστρο καθημερινά ένα άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας, την σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ.

    O πρίγκιπας Άντριου ζήτησε μάλιστα συγνώμη τόσο από την Βασίλισσα Ελισάβετ, από την οποία ζήτησε να αποσυρθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα, όσο και από τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογενείας, για την αναστάτωση που προκάλεσε μετά τις αποκαλύψεις και τις κατηγορίες που έχει καταθέσει εναντίον του, η Βιρτζίνια Ρόμπερτς.



    ΣΧΟΛΙΑ