• LIFE&STYLE

    Power of love: «Βόμβες» από πρώην παίκτρια – Tα «χρήματα κάτω από το τραπέζι», η σχέση της Άννας με την παραγωγή και άλλες αποκαλύψεις


    Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στο σπίτι του Power of Love, καθώς πρώην παίκτρια του ριάλιτι μέσω του καναλιού της στο youtube έχει προβεί σε… πιπεράτες αποκαλύψεις.

    Χθες εξάλλου υπήρξε έντονη λογομαχία ανάμεσα στον Σωκράτη και την Άννα εξαιτίας της.

    Η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα σε Live που έκανε στο Instagram είπε εμμέσως ότι η Άννα έχει σχέση με άτομο της παραγωγής και για αυτό στην πρώτη ψηφοφορία που είχε φύγει, είχε υπάρξει παρέμβαση από την ίδια την παραγωγή προκειμένου οι παίκτες να ξαναψηφίσουν για να μην αποχωρήσει.

    Στο live συμμετείχε και ο Σωκράτης ο οποίος δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε την είδηση. Αυτός ήταν και ο λόγος της χθεσινής έντασης ανάμεσα στον ίδιο και την Άννα στο Gala του Power of Love.

    Σε βίντεο στο youtube η Γκαμπριέλα με έναν ιδιαίτερο τρόπο προβαίνει και σε άλλες αποκαλύψεις. Μεταξύ άλλων ισχυρίζεται πως δύο άνδρες παίκτες είναι και οι μοναδικοί που έχουν πάρει τα χρήματα των επάθλων. Οι ίδιοι, μάλιστα, σύμφωνα με την Γκαμπριέλα, διατηρούν σχέσεις και εκτός παιχνιδιού.

    Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι αγάπης μιλά ακόμα για την ηλικία της Αθηνάς, ενώ αναφέρεται και σε σχέση που φέρεται να διατηρεί μία άλλη παίκτρια με επιχειρηματία.

    Παρακολουθήστε όλες τις «πιπεράτες» αποκαλύψεις της Γκαμπριέλα:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Προσοχή για τους ταξιδιώτες: Άστατος ο καιρός το τριήμερο!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντάρια Τουρόβνικ: Οι πρώτες αναρτήσεις στο Instagram μετά την αποχώρηση από το Survivor

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 26 Μαΐου



    ΣΧΟΛΙΑ