• LIFE&STYLE

    Πού ζει ο Λάκης Λαζόπουλος; Σε σπίτι 40 ή 400 τμ;

    λακης λαζοπουλος

    Λάκης Λαζόπουλος, ηθοποιός


    «Ζω σε ένα σπίτι που είναι 40 τ.μ., εκεί μένω εγώ». Αυτό εκμυστηρεύτηκε μεταξύ άλλων ο Λάκης Λαζόπουλος σε μία συγκινητική ομολογουμένως συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Όλα Καλά” του Μακεδονία TV, όπου μίλησε επίσης και για τη σχέση του με τη μητέρα του, αλλά και για τις πιέσεις που δέχθηκε κατά καιρούς στην τηλεοπτική του πορεία. Όμως αυτή η δήλωση για το… λιλιπούτειο διαμέρισμα στο οποίο όπως είπε μένει ήταν που προκάλεσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Και αυτό γιατί φαίνεται ότι δεν ήταν και τόσο ειλικρινής δήλωση. Πολλοί ήταν αυτοί που με αναρτήσεις τους στα social media σχολίασαν πως στην πραγματικότητα ο Λάκης Λαζόπουλος δε ζει σε ένα σπίτι 40 τετραγωνικών, όπως ισχυρίστηκε, αλλά σε ένα σπίτι 400 τετραγωνικών στο Ψυχικό, και συγκεκριμένα στην οδό Ζαλόκωστα, προβάλλοντας και σχετικά αποδεικτικά στοιχεία, όπως ένα εξώδικο που είχε αποστείλει, στο οποίο φαίνεται καθαρά ως περιοχή στην οποία κατοικεί το Παλαιό Ψυχικό.

    Το θέμα είναι: γιατί να πει κανείς ένα τέτοιο ψέμα; Το να έχει κανείς λεφτά δεν είναι κακό, εφόσον αυτά τα λεφτά έχουν αποκτηθεί με σκληρή δουλειά και κόπους πολλών ετών. Και αν με τους κόπους αυτούς ένας άνθρωπος κατάφερε να αποκτήσει ένα άνετο σπίτι 400 τετραγωνικών στο Ψυχικό, τότε δεν θα πρέπει να ντρέπεται να το πει, έτσι δεν είναι; Είτε είναι κανείς αριστερός είτε δεξιός, οι καρποί της σκληρής δουλειάς του δεν μπορούν παρά να αποτελούν πηγή υπερηφάνειας, είναι ουσιαστικά η απόδειξη ότι είναι καλός στη δουλειά του.

    Αντίθετα, βέβαια, το ότι ένας άνθρωπος ζει σε ένα σπίτι 40 τετραγωνικών δε σημαίνει ότι απέτυχε στη ζωή του, ούτε ότι θα πρέπει να τον λυπούμαστε – αν και δεν ξέρουμε μήπως αυτό ακριβώς επεδίωκε με τα όσα είπε ο γνωστός κωμικός…

    Δείτε επίσης στο Video που ακολουθεί τι είπε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου στην εκπομπή του στον ΣΚΑΙ για τον Λάκη Λαζόπουλο:



    ΣΧΟΛΙΑ