• LIFE&STYLE

    Πόσα χρήματα προσφέρει ο Acun στη Μέγκι του GNTM για να συμμετάσχει στο Survivor 3; (video)

    μεγκι

    Μέγκι Ντρίο για το περιοδικό DownTown


    Πρόταση να συμμετάσχει στον τρίτο κύκλο του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, δέχτηκε η πρώην παίκτρια του Greece’s Next Top Model, Μέγκι Ντρίο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», η Acun Medya πρόσφερε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στη Μέγκι λόγω της δημοτικότητάς της προκειμένου να ταξιδέψει μέχρι τον Άγιο Δομίνικο.

    Όπως ανέφεραν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής:

    «Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες λένε ότι παίκτρια που έκανε πολύ μεγάλη φασαρία σε ριάλιτι μόδας και έχει συζητηθεί πάρα πολύ χτύπησε το τηλέφωνό της πριν λίγες ημέρες και άκουσε ”θα έρθεις στο Survivor”; Και όχι με λίγα, αλλά με πολλά χρήματα.

    Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες λένε πως η Μέγκι δέχθηκε πρόταση να βρεθεί στο Survivor. Με πάρα πολλά χρήματα, άκρως δελεαστικό το ποσό που της δώσανε, δηλαδή δε λες εύκολα όχι.

    Αλλά το θέμα είναι τι θέλει η Μέγκι. Η Μέγκι θέλει Survivor που να πεινάει; Γιατί το αγαπάει το φαγητό! Ή θέλει κάποια εκπομπή, κάποια καρέκλα σε εκπομπή και αυτό είναι που περιμένει να της φέρει η νέα χρονιά; Αν την πρόταση του Survivor συνοδεύσει και μια πρόταση ότι θα πάρεις και μια εκπομπή ή θέση σε πάνελ αν έρθεις, δε θα πει τόσο εύκολα όχι. Αλλά το αγαπάει το φαγητό η Μέγκι.»

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στα γυρίσματα των τρέιλερ για το MasterChef 3 (pics + video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Εβελίνα του GNTM απαντά στα «καυτά» ερωτήματα του Twitter

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δούκισσα Νομικού: Το πιο λαμπερό φόρεμα για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς



    ΣΧΟΛΙΑ