• LIFE&STYLE

    Αυτό είναι το αξεσουάρ μαλλιών που κάνει «θραύση» φέτος!


    Υπάρχει ένα αξεσουάρ που αγαπάμε από μικρές, καθώς όλα τα κορίτσια στην παιδική τους ηλικία το φορούσαν σε διάφορα σχέδια και ένιωθαν πιο…στυλάτες.

    Αυτό το αξεσουάρ επέστρεψε δυναμικά, αφού έκανε την εμφάνισή του στις πασαρέλες για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018 και δεν είναι άλλο από τις αγαπημένες μας στέκες, κορδέλες ή αλλιώς headbands! Κυκλοφορούν σε διάφορα σχέδια, χρώματα, υφές και στυλ, και μας περιμένουν να τις δοκιμάσουμε.

    Ένα απλό ντύσιμο μπορεί με το συγκεκριμένο αξεσουάρ να απογειωθεί, ενώ ένα αδιάφορο κούρεμα/χτένισμα μπορεί να γίνει απόλυτα ενδιαφέρον με μία στέκα ή κορδέλα. Βελούδινες, μεταλλικές, με πέρλες ή με λουλούδια, girly, αριστοκρατικές και ό,τι άλλο φανταστείτε.

    Εκείνες, όμως, που είναι πιο hot και κάνουν τη μεγαλύτερη «θραύση» είναι οι φαρδιές και ελαστικές κορδέλες που τυλίγονται γύρω από το κεφάλι, καλύπτοντας ένα μεγάλο μέρος του. Τέτοιες είναι και οι sport headbands, οι φαρδιές και ελαστικές κορδέλες που παραπέμπουν σε αθλητικό look και μπορεί να φέρουν κάποιο logo επάνω.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Transitional season: 10+1 μυστικά για να πετύχετε άψογα looks

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάθετε πώς να συνδυάσετε το κιμονό για να δημιουργήσετε τέλεια σύνολα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα 10 Zara κομμάτια που είναι οι απόλυτες τάσεις της νέας σεζόν



    ΣΧΟΛΙΑ