• LIFE&STYLE

    Πώς θα ζήσεις έναν μεγάλο καλοκαιρινό έρωτα

    • NewsRoom


    Πόσο θέλεις να ζήσεις έναν μεγάλο καλοκαιρινό έρωτα! Μπορεί να βγήκες από μια σχέση που δεν… “πήγαινε” άλλο, μπορεί να είσαι μόνη σου αρκετό καιρό, αλλά δεν σου έμενε  χρόνος (και διάθεση) για ν΄ασχοληθείς μ΄εσένα και με τους έρωτες, όταν είσαι όλο τον χειμώνα για περισσότερες από 10 ώρες στη δουλειά. Κι έρχεται τώρα το καλοκαίρι, με πολύ ελεύθερο χρόνο και κέφι για να τον αξιοποιήσεις όπως θέλεις, να χαλαρώσεις, να νιώσεις ήρεμη και να ζήσεις αυτό το χτυποκάρδι κι εκείνα τα αλμυρά φιλιά στην παραλία, δίπλα στο κύμα. Τι πρέπει να κάνεις για να ζήσεις έναν μεγάλο καλοκαιρινό έρωτα;

    Ξεκινάμε από τα βασικά, βγάζεις από τη ζωή σου (ή έστω από την περίοδο των διακοπών και του καλοκαιριού) τη λέξη “πρέπει”. Τίποτε δεν πρέπει. Αφέσου ελεύθερη. χαλάρωσε πραγματικά. Γίνε αυθόρμητη. Μη λειτουργείς με πρόγραμμα και σίγουρα μην έχεις στο μυαλό σου πως αυτό το καλοκαίρι “πρέπει” να ερωτευτείς. Απλώς ας είσαι έτοιμη σε νέες εμπειρίες, δες το έτσι και πες “αν είναι να ρθει, θα έρθει”. Με αυτόν τον τρόπο έχεις πραγματικά περισσότερες πιθανότητες να ερωτευτείς.

    Το καλοκαίρι είναι η εποχή της εξωστρέφειας, της παρέας, των φίλων και των γνωστών που ίσως να μη μιλούσαν ποτέ σ΄ένα χειμωνιάτικο μπαρ. Τώρα όμως, εκεί  στην διπλανή ξαπλώστρα είναι πολύ πιο εύκολο δυο άνθρωποι να έρθουν κοντά και να πουν μια πρώτη (και δεύτερη και τρίτη) κουβέντα. Ας είσαι ανοιχτή. Φυσικά θα κάτσεις ν΄απολαύσεις το βιβλίο σου, κάνοντας την ηλιοθεραπεία σου, αλλά σήκωνε και τα μάτια σου που και που. Πήγαινε στο beach bar να πιεις ένα ποτό με την κολλητή σου. Μην στραβοκοιτάξεις αυτόν τον τύπο που σου χαμογελάει, προσφέροντάς σου ένα Mojito. Καλοκαίρι είναι, όλα επιτρέπονται!

    Φλέρταρε, με τον τρόπο που εσύ μπορείς, χωρίς να ξεπερνάς τον εαυτό σου. Χαμογέλασε, χόρεψε, μίλησε, πιάσε τυχαία το χέρι αυτού που σου αρέσει, εξαφανίσου για λίγο, επέστρεψε. Ξέρεις εσύ!

    Μην έχεις φοβερές προσδοκίες. Ακόμη κι όταν γνωρίσεις αυτόν που σου αρέσει (έστω το χαμόγελό του κι αυτά που λέει) μην κάνεις σενάρια και φθάσεις να φαντάζεσαι τους δυο σας τα Χριστούγεννα κάτω από το στολισμένο δέντρο. Ζήσε τη στιγμή, απόλαυσε τον έρωτα (φυσικά κι απαραιτήτως με προφυλάξεις) κι άσε τα υπόλοιπα να έρθουν μόνα τους.

    Μην φιλτράρεις τον καθένα που γνωρίζεις. Δες αν αυτός που σου αρέσει, κάνει την καρδιά σου να χτυπάει. Μην μείνεις στο αν κάνει μια δουλειά με μέλλον, αν είναι πετυχημένος, αν έχει όλες  τις προϋποθέσεις για να τον γνωρίσεις στη μαμά σου. Μπορεί όλα να τα έχει. Μπορεί και όχι. Μπορεί να κρύβει ταλέντα και ικανότητες. Μπορεί να βάζει και δυο σάλτσες σ΄αυτά που λέει. Εσύ μείνε στο αν σου αρέσει και προχώρα.

    Διάβασε τη συνέχεια στο www.womannow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μήπως εργάζεστε υπερβολικά; Δείτε τα 10 σημάδια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 6+1 απλοί τρόποι για να κάνετε τον εαυτό σας πιο ελκυστικό προς τους άλλους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 10 + 1 παστέλ παντελόνια ό,τι πρέπει για καλοκαίρι



    ΣΧΟΛΙΑ